3D visualisatie voor interieur en exterieur

Een 3D visualisatie of artist impression helpt jou bij het inzichtelijk maken van je ideeën en dromen. Ben jij bezig met een nieuwbouwproject en wil je graag gevoel krijg bij je nieuwe huis? Of heb je een kantoor gehuurd en wil je weten hoe je het zo goed mogelijk kunt inrichten? 3D visualisatie helpt je hierbij! Het visualiseren van interieur en exterieur is uitermate geschikt voor architecten, interieur ontwerpers, projectontwikkelaars maar ook voor de particulier. Het is voor iedereen die alvast een kijkje in de toekomst wilt nemen!

Je creëert eenvoudig een model en visualiseert deze met texturen en animaties. Je maakt je model compleet met schaduw, landschappen en een uitgebreid aanbod aan standaard componenten. Denk bijvoorbeeld aan bomen, mensen, kasten, auto’s etc…

SketchUp – 3D visualisatie software

Met SketchUp maak je in korte tijd prachtige visualisaties. Het programma is intuïtief en heeft een snelle leercurve. SketchUp Pro 2018 is goed te combineren met andere programma’s,  zoals renders en kent vele plugins waarmee je het programma voor jouw doeleinde kan optimaliseren.

Natuurlijk gebruiken wij bij SketchUpExpert.com SketchUp als software om de mooiste 3d visualisaties te maken. Deze combineren we met verschillende render plugins zoals SU-podium, Thea en V-Ray. V-Ray is bijvoorbeeld een complete rendertool die erg geschikt is voor het visualiseren van interieur, meubels en producten.

3D visualisatie SKetchUp

3D visualisatie voorbeelden

Kosten & werkwijze

Doordat wij inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we snel de mogelijkheden van een 3D visualisatie project inschatten. Door middel van het offerte formulier kun je een aanvraag bi ons doen. We nemen dan telefonisch contact met je op zodat je persoonlijk je ideeën en wensen verder kunt toelichten en wij naar eventuele onduidelijkheden kunnen vragen. Aan de hand hiervan maken wij een offerte die we je mailen. Bij akkoord gaan we voor je aan de slag en ontvang je binnen de afgesproken termijn je 3D visualisatie!

In vier stappen je visualisatie

  1. Lever zoveel mogelijk projectinformatie aan via het offerte formulier
  2. We nemen persoonlijk contact op en bespreken de mogelijkheden
  3. Wij stellen een offerte op
  4. We visualiseren de overeengekomen wensen