Winkelmand

Gratis SketchUp Free gebruiken – zonder downloaden

Gratis SketchUp Free gebruiken – zonder downloaden

SketchUp Free is helemaal online en gratis.

SketchUp Free is de gratis versie van SketchUp Pro. Ga je hobbymatig aan de slag met Sketchup, dan is dit een uitstekende versie om je 3D tekenskills in uit te proberen. SketchUp free is de online opvolger van SketchUp make.  Wil je weten wat je mist? Download dan de gratis 30 dagen SketchUp Pro Subscription Trial. 

SketchUp tips

We maken het je graag een beetje makkelijker. Daarom hebben we een e-book gemaakt waarin we je 10 tips geven om met SketchUp aan de slag te gaan. Klik hiernaast op de link om het e-boek te downloaden.

SketchUp Free verschil SketchUp Pro

SketchUp Free is een leuke online versie voor basis 3D tekenen. Er zitten echter ook een aantal nadelen aan SketchUp Free; het is alleen voor persoonlijk gebruik en je kunt het alleen online gebruiken. 

Maar het belangrijkste is echter dat je alleen gebruik kunt maken van de Basic online modeler, je mist dus veel mooie visualisatie functies! Bovendien mis je veel andere gave functies die SketchUp Pro wel heeft zo kun je slechts een paar bestandstypen importeren, ontbreekt SketchUp LayOut en kun je geen gebruik maken van custom styles, custom Materials, Outliner en Style Builder.

 

Kortom, wil je als particulier voor het eerst gratis kennis maken met SketchUp voordat je echt aan de slag gaat? Download dan eens SketchUp Free zodat je rond kunt snuffelen aan de basis van deze mooie visualisatie software. Ben je enthousiast geworden? 

 

Bekijk dan eens onze basiscursus waarmee we je in drie dagen de basis van SketchUp leren. Hiervoor heb je SketchUp Pro nodig zodat je alle functionaliteiten tot je beschikking hebt. Je kunt SketchUp via ons aanschaffen. Doe je dit in combinatie met een cursus, dan ontvang je een leuke korting. 

 

SketchUp Make downloaden

Totdat SketchUp Pro 2018 op de markt kwam, kon je nog SketchUp Make gratis downloaden. Dit was toentertijd de gratis variant van SketchUp. Echter deze is afgelopen jaar vervangen door SketchUp Free. Steeds meer software is in de cloud beschikbaar en ook SketchUp volgt deze trend. Je hoeft dus geen zwaar 3d visualisatie software meer te downloaden om gebruik te maken van de gratis functionaliteiten, maar je kunt nu via je webbrowser gebruik maken van SketchUp Free als plaatsvervanger van Make.

Interessant artikel?

Share on facebook
Deel op facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on email
Deel via mail

Gerelateerde berichten

vacature marketing stagiair

Vacature marketing stagiair

Vacature marketing stagiair Enthousiaste marketing student gezocht! Ben jij een enthousiaste marketing of communicatie student? Wij zijn op zoek naar jou! SketchUpExpert.com is een groeiend

Lees meer...
SketchUp snelcursus zomer

SketchUp zomer snelcursus

SketchUp snelcursus Wil jij deze zomervakantie je SketchUp skills verbeteren? In augustus bieden we een SketchUp Bootcamp cursus aan. De essentiële SketchUp basiscursus in 1

Lees meer...

Ook expert worden in SketchUp?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.