Interieurprojecten pitchen met SketchUp 1

Interieurprojecten pitchen met SketchUp 1

Haal die opdracht binnen

 

SketchUp helpt je bij het pitchen van je projecten! Op 11 december om 17.00uur kan je een gave webinar volgen die je helpt in dit proces. In deze blog geven we je alvast een voorproefje. Je leert ontwerpopties te maken met SketchUp. Deze concepten kan je op elke branche toepassen!

 

Start je project

  1. vanuit een getekende schets: importeer de tekening als afbeelding en trek de lijnen in SketchUp over.
  2. heb je een plattegrond: importeer deze in CAD of pdf en teken de omtrek van het project.

Ben je klaar met het overtrekken van de lijnen? Zet ze om naar 3D. Als je wilt weten hoe je dat moet doen kan je dit filmpje bekijken.

 

Breng je ruimte tot leven

Geef je ruimte sfeer met kleuren en texturen. Gebruik 3D warehouse voor een schat aan producten om jouw ontwerp inhoud te geven. Vergeet niet om planten en verlichting toe te voegen. Met deze opties geef je de ruimte jouw persoonlijke touch.

 

De sleutel tot presenteren

Werk met lagen en scenes. Zo kan je in 1 tekening meerdere opties laten zien. Met lagen breng je orde in je model aan. Zo kun je in een paar simpele klikken meubels wel of niet laten zien, objecten aanpassen en stijlen presenteren.

Meld je aan

Meld je aan voor de demo van deze workflow op 11 december 2019 om 17.00uur. Deze webinar wordt door SketchUp gegeven. Let op: de webinar is in het engels.

Interessant artikel?

Share on facebook
Deel op facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on email
Deel via mail

Gerelateerde berichten

SketchUp snelcursus zomer

SketchUp zomer snelcursus

SketchUp snelcursus Wil jij deze zomervakantie je SketchUp skills verbeteren? In augustus bieden we een SketchUp Bootcamp cursus aan. De essentiële SketchUp basiscursus in 1

Lees meer...
sketchup voor onderwijs en scholen

SketchUp op school

SketchUp op scholen Wist je dat SketchUp op veel scholen en universiteiten ook gebruikt wordt? het is makkelijk te leren en goedkoop aan te schaffen.

Lees meer...

Ook expert worden in SketchUp?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.