Klassikale SketchUp training: cursussen gaan door

Klassikale SketchUp training: cursussen gaan door

Klassikale SketchUp training

Wil je SketchUp Pro leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We geven diverse klassikale trainingen door het hele land.

Je kunt onze trainingen altijd bijwonen, eventueel online. We houden op locatie gepaste afstand en we zorgen dat je kan genieten van je lunch. Heb je fysieke klachten, dan blijf je uiteraard gewoon thuis. Heb je vragen, schroom dan niet om even te mailen of te bellen, we helpen je graag verder.

Als er overheids maatregelen worden getroffen waardoor klassikale trainingen niet meer mogelijk zijn zoeken we naar een gepaste oplossing. Kijk op sketchupexpert.com/basiscursus voor het actuele aanbod.

 

Wil je meer weten of SketchUp training en de huidige geldende maatregelen met betrekking tot corona. Op deze pagina houden we je op de hoogte. 

 

Alle goeds gewenst namens het team van SketchUpExpert,

Maarten Pontier

Interessant artikel?

Share on facebook
Deel op facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on email
Deel via mail

Gerelateerde berichten

SketchUp snelcursus zomer

SketchUp zomer snelcursus

SketchUp snelcursus Wil jij deze zomervakantie je SketchUp skills verbeteren? In augustus bieden we een SketchUp Bootcamp cursus aan. De essentiële SketchUp basiscursus in 1

Lees meer...
sketchup voor onderwijs en scholen

SketchUp op school

SketchUp op scholen Wist je dat SketchUp op veel scholen en universiteiten ook gebruikt wordt? het is makkelijk te leren en goedkoop aan te schaffen.

Lees meer...

Ook expert worden in SketchUp?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.