Lumion 12 voor SketchUp

Lumion 12 voor SketchUp

High end rendering in Lumion

Lumion is een renderprogramma waar wij zelf als SketchUpExpert al een aantal jaar high end renders in maken. Met trots mogen we nu zeggen dat we deze gave software mogen gaan verkopen!

Waarom dit een van onze favoriete renders is? Het programma is zeer eenvoudig aan te leren, werkt snel en levert sublieme resultaten. Wij gebruiken dit programma voor afbeeldingen, video’s en interactieve weergave.

Wat doet een render?

Een render maakt een afbeelding fotorealistisch. De beste manier om dat te laten zien is met een afbeelding. Verplaats de slider hieronder om het verschil te zien. De rechter afbeelding is een gewone SketchUp tekening. De linker afbeelding is de gerenderde versie van deze SketchUp afbeelding. De render is gemaakt met Lumion. 

sketchup tekening getekend render tekening slider sketchupexpert

Lumion producten

Lumion wordt aangeboden in twee varianten: standaard en pro. Zelf werken wij met de laatste versie. De uitgebreide bibliotheek en de vele effecten die meegenomen zijn in deze versie maken het de investering meer dan waard. Twijfel je over welke versie bij je past? Neem contact met ons op of bekijk de uitgebreide informatie op deze pagina.

Renderklare objecten

Waar Lumion erg sterk in is, is het grote aantal renderklare objecten. In tegenstelling tot andere renders beperkt zich dit niet tot interieur. De kracht van dit programma ligt ook nadrukkelijk in het grote aanbod aan vegetatie. Dit maakt deze render uitermate geschikt voor het gebruik door tuinarchitecten. 

Lumion Standard

Eenmalige aanschaf per versie
1499 ex btw
 • bibliotheek met 2229 assets
 • 111 geanimeerde mensen en dieren
 • geen geluidseffecten
 • beperkte film en foto effecten

Lumion Pro

Eenmalige aanschaf per versie
2999 ex btw
 • bibliotheek met 6903 assets
 • 354 geanimeerde mensen en dieren
 • 123 geluidseffecten
 • Uitgebreide film en foto effecten
 • 3D gras
 • 3D stoffen
 • Uitgebriede effecten
Populair

Als je Lumion besteld is en blijft deze versie van jouw; het is geen abonnement. Er komen wel jaarlijks nieuwe versies uit. Wil je gebruik maken van de volgende versie, dan betaal je een opstaptarief.  

Portfolio

Wil je weten wat je kan met Lumion? Hieronder een greep van de tekenprojecten waar we in het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest. Ga zelf aan de slag! Of besteed je tekenwerk aan ons uit met onze tekenservice

Heb je nog vragen? Neem contact op! Door onze jarenlange tekenervaring hebben we alle kennis en ervaring in huis om je vragen met betrekking tot SketchUp en / of renders te beantwoorden.

Geen vragen meer: bestel hier SketchUp Pro en hier Lumion Pro

Interessant artikel?

Deel op facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel via mail

Gerelateerde berichten

vacature marketing stagiair

Vacature marketing stagiair

— DEZE VACATURE IS INGEVULD — Vacature marketing stagiair Enthousiaste marketing student gezocht! Ben jij een enthousiaste marketing of communicatie student? Wij zijn op zoek

Lees meer...

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.