SketchUp Authorized Training

SketchUp Authorized Training

SketchUp Authorized Training Center

SketchUpExpert.com is een Authorized Training Center. Dit betekent dat onze docenten vanuit de importeur Design8 bv gecertificeerd zijn om SketchUp Pro Authorized training te mogen bieden. Deze certificering vindt elk jaar opnieuw plaats, waardoor een Authorized training Center altijd op de hoogte is van de laatste versie van SketchUp Pro.

Bij een SketchUp Authorized Training Center leer je efficiënter en effectiever met Sketchup Pro te werken. SketchUp trainingen en cursussen worden door veel organisaties aangeboden. Alleen de trainingsaanbieders die gecertificeerd zijn voldoen aan de strenge kwaliteitsstandaarden van SketchUp Pro.

Onze Authorized Training docenten:​

SketchUp Authorized reseller

Bestel bij ons je SketchUp subscription, een render of andere plugin. 

Ons trainingsaanbod

Kijk hieronder voor een greep uit ons aanbod. Onze cursussen zijn te volgen op onze vaste locaties in Amersfoort, Eindhoven en Amsterdam of in overleg op elke andere locatie in Nederland. Wij bieden de volgende SketchUp

SketchUp Basiscursus

Leer SketchUp vanaf het begin met de SketchUp basiscursus. Met maximaal acht cursisten leer je in drie dagen de basis. Correct tekenen, navigeren, toekennen en plattegronden optrekken; we behandelen het allemaal.

SketchUp vervolgcursus

Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp Layout.

Maatwerk

Privé: heb je specifieke wensen en wil je alle aandacht? Volg dan een SketchUp privé training. Dat kan bij ons, of bij jou op locatie.  

InCompany: hebben jouw werknemers behoefte aan SketchUp kennis? Wij komen naar je toe met een training op maat.

Interessant artikel?

Share on facebook
Deel op facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on email
Deel via mail

Gerelateerde berichten

SketchUp snelcursus zomer

SketchUp zomer snelcursus

SketchUp snelcursus Wil jij deze zomervakantie je SketchUp skills verbeteren? In augustus bieden we een SketchUp Bootcamp cursus aan. De essentiële SketchUp basiscursus in 1

Lees meer...
sketchup voor onderwijs en scholen

SketchUp op school

SketchUp op scholen Wist je dat SketchUp op veel scholen en universiteiten ook gebruikt wordt? het is makkelijk te leren en goedkoop aan te schaffen.

Lees meer...

Ook expert worden in SketchUp?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.