Vacature: freelance SketchUp docent

Vacature: freelance SketchUp docent

Deze vacature is succesvol vervuld. Denk je toch een bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf, geef ons gerust een belletje!

Freelance SketchUp docent (m/v)

Jaren geleden zijn we begonnen met mensen les geven in SketchUp. We weten de do’s en dont’s op heldere, enthousiaste en persoonlijke wijze uit te leggen aan iedereen die zich wil verdiepen in 3D tekenen met SketchUp.

SketchUpExpert.com is een snel groeiend bedrijf met klassikale cursussen over het hele land. We zetten onze expertise in om klanten te voorzien van de beste SketchUp trainingen. Om topkwaliteit te leveren zijn we op zoek naar een freelance SketchUp docent die ons team wil komen versterken.

 

 

We werken met kleine groepen van maximaal 8 cursisten. Zo kunnen we mensen optimaal begeleiden in de beheersing van het programma én heb je als docent genoeg ruimte om iedereen persoonlijk aandacht te geven.

We zoeken mensen die er vol voor willen gaan. Leeftijd speelt daarbij geen leidende rol. Ben je enthousiast geworden over deze advertentie, laat ons dan weten waarom we jou aan ons team kunnen toevoegen.

Stuur via info@sketchupexpert.com je portfolio, CV, of video en minimaal 2 SketchUp bestanden naar ons op zodat we je aanvraag kunnen beoordelen. We waarderen je creativiteit en zien uit naar je reactie.

Ben jij meesterlijk (m/v) in SketchUp? Stuur een mail naar info@sketchupexpert.com

wat we van je vragen:

Wat we je bieden

Interessant artikel?

Share on facebook
Deel op facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on email
Deel via mail

Gerelateerde berichten

SketchUp snelcursus zomer

SketchUp zomer snelcursus

SketchUp snelcursus Wil jij deze zomervakantie je SketchUp skills verbeteren? In augustus bieden we een SketchUp Bootcamp cursus aan. De essentiële SketchUp basiscursus in 1

Lees meer...
sketchup voor onderwijs en scholen

SketchUp op school

SketchUp op scholen Wist je dat SketchUp op veel scholen en universiteiten ook gebruikt wordt? het is makkelijk te leren en goedkoop aan te schaffen.

Lees meer...

Ook expert worden in SketchUp?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.