Corona en SketchUp training

We genieten van ons werk! Onze kracht ligt in de interactie tijdens de trainingen. Daarom doen we er alles aan om de klassikale trainingen op een veilige manier door te laten gaan. Voel je niet prettig bij een klassikale cursus? Dan bieden we ook live online trainingen aan. Makkelijk te volgen vanaf elke gewenste locatie. 

Deze pagina is om het groeiende aantal vragen over corona maatregelen met betrekking tot het volgen van een SketchUp cursus te beantwoorden.

Alle goeds gewenst namens het hele team van SketchUpExpert,

Maarten Pontier

Laatste update: 24 januari 2022

maarten rond

In Amersfoort hebben we een eigen trainingsruimte van ongeveer 100m2. Hier volg je met maximaal 8 cursisten + 1 docent de SketchUp training. Aan onze 6.5 meter lange vergadertafel is meer dan voldoende ruimte om altijd 1.5meter afstand te houden.

In Eindhoven volg je onze training in het gebouw van Microlab; een makkelijk bereikbare, inspirerende en creatieve locatie. Hier reserveren we een vergaderruimte waar we ons aan alle geldende maatregelen kunnen houden. 

Ja, we plannen ook live online trainingen in. Met dezelfde gekwalificeerde en enthousiaste docenten die ook de klassikale training geven. Deze trainingen zijn vanaf elke gewenste locatie te volgen. 

bekijk het aanbod hier

Jazeker! Al onze klassikale trainingen zijn op 1.5 meter afstand van elkaar te volgen. Met de huidige maatregelen gaan de klassikale trainingen door. Bekijk het aanbod hier

Nee, je hoeft geen mondkapje te dragen tijdens de training.

Nee, je hoeft geen QR code te tonen. 

De training gaat door op de afgesproken dagen. We vervolgen de training live online. We komen niet meer samen in onze klassikale ruimte, maar je volgt de training vanaf je laptop of pc thuis. 

Geinteresseerd in een cursus?

Ons volledige aanbod klassikale trainingen vind je hier: trainingsaanbod.

 

Wil je als bedrijf met meerdere medewerkers training komen volgen? Vanaf 6 personen maken we een programma op maat. Ook ideaal voor thuiszittende mederwerkers! Indien gewenst zorgen we voor een live online training in plaats van klassikaal. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

STARTEN MET SKETCHUP 1

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.