Renderen in SketchUp

Een stap verder met je SketchUp tekening

Renderen is het foto realistisch maken van je SketchUp tekening. SketchUp kent zelf geen renderfuncties, maar met gebruik van plugins kan je deze wel toevoegen.

Wil jij leren renderen? Regelmatig geven we trainingen in één van de volgende programma’s:

  1. SU Podium
  2. V-ray
  3. Thea render.

In 1 dag leren we je met dit programma te werken. Om deel te nemen aan de cursus is het nodig dat je een werkende SketchUp licentie en een werkende renderlicentie hebt. Beiden zijn in onze webshop aan te schaffen. We geven klassikale cursus op een viertal locaties; Eindhoven, Amersfoort, Culemborg en Groningen.

Wat krijg je?

  • Één lesdag
  • Eigen handleiding voor Mac en Windows
  • Lunch, koffie, thee en lekkers
  • Certificaat van deelname
  • 1 maand nazorg
Direct cursus kiezen
Contact opnemen

Wat leer je?

  • Creëren en toewijzen Je leert om vlakken in je SketchUp tekening een materiaal en structuur toe te wijzen.
  • Verlichting plaatsen Je leert om verlichting toe te passen in je tekening waardoor materialen een realistische reflectie krijgen.

 

Wil je meer weten over wat je met de verschillende renders kan doen? Kijk dan op onze plugin pagina.

Alles op een rij

Wat leer je?

De basis van renderen. Je leert dit aan de hand van praktijkgerichte opdrachten en persoonlijke aandacht.

Voor wie?

Voor iedereen die verder wil met SketchUp: interieurstylisten, planologen, modelbouw, constructie- en bouwbedrijven, landschapsarchitectuur en nog vele andere.

Locatie

Volg deze beginners cursus op één van de volgende locaties; Eindhoven, Amersfoort of Groningen. Andere locaties zijn mogelijk in overleg.

Duur cursus

Één lesdag van 10.00-16.00uur

De investering

Investering
€300,- excl. btw

Effect van een render

Sketchup plugin SU podiumRender van herinrichting kantoorpand - kantine

Voor en na renderen van een SketchUp tekening van een lunchruimte. Deze render is gemaakt met SU Podium.

Onze locaties - centraal in Nederland

Locatie Amersfoort

Onze cursuslocatie Amersfoort ligt op 5 minuten van het Centraal Station van Amersfoort, naast het Stadhuis. Perfect bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Zwolle, Assen of Apeldoorn. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand.

Locatie Eindhoven

Onze cursuslocatie Eindhoven ligt op 5 minuten van station Eindhoven Strijp. Naast het bekende Klokgebouw. Goed bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Maastricht, Antwerpen, Tilburg en Breda. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand.

Locatie Groningen

De exacte locatie waar wij onze basiscursus SketchUp in Groningen gaan verzorgen is nog onbekend. Maar we kiezen altijd voor een plek die goed bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Andere cursussen van SketchUpExpert.com

SketchUp cursussen en training in heel Nederland

Gevorderdencursus

Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp Layout.

Voor gevorderden

Opfriscursus

Ben je al bekend met SketchUp? Maar weet je niet meer precies hoe alles werkt? Fris je geheugen op met de SketchUp opfriscursus. In één dag behandelen we nogmaals de gehele basis zodat jouw SketchUp kennis weer helemaal up-to-date is.

Over opfriscursus

Basiscursus

Leer SketchUp vanaf het begin met de SketchUp basiscursus. Met maximaal acht cursisten leer je in drie dagen de basis. Correct tekenen, navigeren, toekennen en plattegronden optrekken; we behandelen het allemaal.

Over basiscursus