Maatwerk voor SketchUp

Privé cursus

Je kunt bij ons een SketchUp Privé cursus volgen. Deze is training volg je 1 op 1 en wordt in overleg met je samengesteld; van basis tot expert. We werken al 10 jaar met SketchUp en delen graag onze kennis. Dat kan bij ons op het SketchUpExpert.com kantoor, of bij jou op locatie. Ook eventuele vragen rondom activatie van een SketchUp Pro licentie kunnen we beantwoorden.

We geven cursussen in Amersfoort, Eindhoven en Amsterdam, elders in Nederland, of in België.

Incompany training

Voor veel bedrijven en gemeenten is SketchUp een instrument bij uitstek om zaken eenvoudig en effectief te visualiseren. Zo kan je in een vroeg stadium laten zien wat voor impact voorgenomen plannen hebben op de omgeving.

Wij leveren docenten die intern je medewerkers trainen in het gebruik van SketchUp. Van de basis tot de fijne kneepjes. Uiteraard inclusief de benodigde materialen en licenties.

We geven incompany trainingen zowel in Nederland als in België. Ook meertalige trainingen (Engels / Duits) behoren tot de mogelijkheden.

Neem direct contact op voor meer informatie

Omdat deze cursussen geheel worden aangepast aan jouw wensen of de wensen van het bedrijf, is het het beste om direct contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch of via onderstaand formulier.

033 – 20 221 77


PrivéInCompany

*verplicht veld

Andere cursussen van SketchUpExpert.com

SketchUp cursussen en training in heel Nederland

Basiscursus

Leer SketchUp vanaf het begin met de SketchUp basiscursus. Met maximaal acht cursisten leer je in drie dagen de basis. Correct tekenen, navigeren, toekennen en plattegronden optrekken; we behandelen het allemaal.

Over basiscursus

Gevorderden cursus

Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp Layout.

Voor gevorderden

Opfriscursus

Ben je al bekend met SketchUp? Maar weet je niet meer precies hoe alles werkt? Fris je geheugen op met de SketchUp opfriscursus. In één dag behandelen we nogmaals de gehele basis zodat jouw SketchUp kennis weer helemaal up-to-date is

Over opfriscursus