SketchUp Opfriscursus

Up to date met SketchUp Pro 2020!

Interesse? Meld je aan op de wachtlijst

Hoe zat het ook alweer met SketchUp? Die vraag krijgen we vaak! De opfriscursus beantwoord diverse vragen zoals:

 1. Structuur opbouwen met groepen en componenten
 2. Correct gebruik van Layers, scenes en doorsnedes
 3. Het gebruiken van de Outliner (structuur)
 4. Importeren van texturen en plattegronden / aanzichten.
 5. Correct verschalen van grote en kleine opjecten
 6. Correct gebruiken van de Move-Tool.

Heb je de basiscursus al een keer doorlopen tijdens een van onze cursussen, dan is deze training iets voor jou!  We behandelen de essentiële beginselen van SketchUp en nemen vervolgens ruim de tijd om vragen te beantwoorden.

In deze cursus maken we gebruik een verkorte aangepaste handleiding uit de basiscursus SketchUp. We geven cursus klassikaal in zowel Eindhoven als Amersfoort.

 

Wat krijg je?

 • 1 lesdag
 • Een eigen handleiding voor Mac en Windows systemen
 • Lunch, koffie, thee en lekkers.
 • Certificaat van deelname
 • 1 maand nazorg

Wat leer je?

 • Dag 1 | Basis en tekenen
 • We herhalen functies van de gereedschappen uit de grote werkbalk. Afhankelijk van de vragen uit de groep gaan we verder met de bewerkingsgereedschappen, componenten en het importeren van materialen in lagen.

  De precieze invulling van de dag is afhankelijk van waar jij tegenaan loopt in het tekenen met SketchUp. Laat ons weten waar jij meer over wilt leren, dan zorgen we dat de inhoud aansluit bij je vraag!

Alles op een rij

Wat leer je?

De basis van SketchUp. Je leert dit aan de hand van praktijkgerichte opdrachten en persoonlijke aandacht.

Voor wie?

De opfriscursus is speciaal voor mensen die al een tijdje met SketchUp werken, maar graag nog een keer de basis doornemen.

Locatie

Cursussen beschikbaar in zowel Amersfoort als Eindhoven of in overleg op elke andere locatie in Nederland.

Duur cursus

1 lesdag van 10.00-16.00 uur

De investering

€300,- excl. btw. 

Aankomende cursussen

Momenteel hebben wij geen opfriscursus gepland. Bij interesse in deze cursus kun je vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij verzorgen SketchUp trainingen in heel Nederland

Locatie Amersfoort

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Amersfoort, naast het Stadhuis. Perfect bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Zwolle, Assen of Apeldoorn. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand. Bekijk hier onze SketchUp cursussen in Amersfoort.

Locatie Eindhoven

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Eindhoven Strijp. Naast het bekende Klokgebouw. Goed bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Maastricht, Antwerpen, Tilburg en Breda. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand. Bekijk hier onze SketchUp cursussen in Eindhoven.

Locatie Groningen

De exacte locatie waar wij onze basiscursus SketchUp in Groningen gaan verzorgen is nog onbekend. Maar we kiezen altijd voor een plek die goed bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Locatie Culemborg

Onze nieuwste locatie is wel een heel bijzondere plek; het ETC Design Center Europa! Onze SketchUp cursussen in Culemborg worden hier verzorgd en zullen voor veel inspiratie zorgen!

Andere cursussen van SketchUpExpert.com

SketchUp cursussen en training in heel Nederland

Basiscursus

Leer SketchUp vanaf het begin met de SketchUp basiscursus. Met maximaal acht cursisten leer je in drie dagen de basis. Correct tekenen, navigeren, toekennen en plattegronden optrekken; we behandelen het allemaal.

Over basiscursus

Gevorderdencursus

Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp Layout.

Voor gevorderden

Maatwerk

Privé: heb je specifieke wensen en wil je alle aandacht? Volg dan een SketchUp privé training. Dat kan bij ons, of bij jou op locatie.  InCompany: hebben jouw werknemers behoefte aan SketchUp kennis? Wij komen naar je toe met een training op maat.

Over maatwerk