Over SketchUp Expert

Onze discipline

SketchUp Pro training, visuals & software

Welkom!

Welkom bij SketchUpExpert.com. Leuk dat je deze pagina bezoekt en meer over ons wilt weten.

 

Vriendelijke aandacht

Dat staat bij ons voorop. We proberen op een nuchtere en heldere manier onze kennis en ervaring over te brengen naar onze cursisten en klanten. We hebben door onze klanten al met vele vakgebieden kennis gemaakt. Alles waar 3D discipline gewenst is komt voor bij. Grote en kleine bedrijven, maar ook gemeenten zoals Assen, Kampen, en Amsterdam hebben we mogen bedienen met onze trainingen, licenties en tekeningen.

 

Ons verhaal

We zijn al jaren bezig met SketchUp. Als een van de eersten gaven we SketchUp training, en maken we 3D visuals. Sinds een aantal jaar is het pakket compleet met de verkoop en ondersteuning van SketchUp Pro en toffe extensies zoals V-Ray, Enscape 3D, Profile Builder, SU Podium en ga zo maar door.

 

Het team

Het team van specialisten van SketchUpExpert.com wordt geleid door Maarten Pontier. Al meer dan 12 jaar is hij specialist in het programma. Voor grote en kleine bedrijven gaan we uitdagingen integraal te lijf. Sinds een aantal jaar staat Maarten samen met Joanne Pontier aan het roer van SketchUpExpert. Joanne is ook al jaren betrokken bij het bedrijf en heeft dankzij haar kennis in structuur en organisatie het bedrijf sterk laten groeien. 

Ook Sophie is een trouw onderdeel van het team. Ze maakt geweldige tekeningen en weet als geen ander het vriendelijke vakbekwame gedachtegoed van SketchUpExpert over te dragen bij diverse trainingen. 

Anja is een vast aanspreekpunt in ons team! Ze is de spin in het web van de organisatie. Een office manager puur sang, en draagt uitstekend zorg voor het bedrijf. 

 

Gebundelde krachten

Met achtergrond in bouwkunde, events, management, en als trainer in visuele communicatie zijn we de ideale schakel voor uw 3D wensen.

We helpen je graag verder….

Even persoonlijk contact? Schroom niet om ons te bereiken. Dat kan via het contactformulier, telefoon en zelfs Whats’App.

Ons verhaal samengevat...

Untitled 1
0 +
Meer dan 500 cursisten

…gingen je voor met diverse SketchUp licenties en 3d visualisatie. En SketchUp training, zowel klassikaal als op maat.

Untitled 1
0 +
jaar ervaring in SketchUp

zijn we al bezig met SketchUp. Onze eerste verkochte animatie was voor Modansa Greenparc op Aruba en al snel gaven we onze eerste training in Amersfoort

Untitled 1

Authorized Gold Reseller en Trainer

Sinds 2018 mogen we ons Authorized Trainer noemen en sinds 2019 zijn we Gold Reseller. 

Untitled 2

De toekomst..

is hoopvol. We zijn aan het groeien en er liggen mooie plannen in het verschiet. Eind 2020 hebben we een prachtige nieuwe site, tegelijk met ons hagelnieuwe kantoor aan de Amsterdamseweg 43 in Amersfoort. 

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.