Drie must have render plugins

V-Ray Collection / V-Ray Next

V-Ray is een van de grootste spelers op de rendermarkt. Geen wonder, want Vray is een zeer uitgebreide effectieve rendertool voor de professionele renderaar. 

Met Vray Collection heb je toegang tot vele ChaosGroup producten zoals:

V-Ray for 3ds Max, SketchUp, Thino, Revit, Maya, Modo, Cinema 4D, Unreal, Houdini, 3ds Max, Maya, maar ook het befaamde pakket VR Scans voor uitermate goede texturen.

V-ray Collection bestellen

De V-Ray render plugin, onderdeel van Chaos Group, voor SketchUp is een snelle en uitstekende manier om realistische afbeeldingen van uw ontwerpen te genereren. De ray-tracing engine en een breed scala aan materialen geeft u de mogelijkheid om afbeeldingen te renderen die haast niet van echt zijn te onderscheiden. En zeker niet onbelangrijk: met V-Ray render je tijdens het ontwerpen, dus bespaar je veel kostbare tijd!

V-Ray for SketchUp is de slimste en snelste traditionele renderoplossing voor SketchUp. Het biedt alle belichting- en renderingtools die u nodig heeft om professionele, fotorealistische afbeeldingen en animaties te kunnen maken.

V-Ray for SketchUp gebruikt dezelfde interface als andere versies van V-Ray (o.a. 3ds Max en Revit), zodat u tijdens uw complete workflow consistente renders kunt maken.

V-Ray Next

SU-podium v2.6 – Nieuwste versie

Maak kennis met de allernieuwste versie van SU Podium. Het is een plugin voor SketchUp Pro om ontwerpen fotorealistisch te renderen. Deze plugin maakt gebruik van de texturen, (achtergrond)kleuren en schaduwvallen in het programma. Door de gebruiksvriendelijke interface heeft de plug-in een korte leercurve en boek je in zeer korte tijd indrukwekkende resultaten.

De Podium Browser zit er in: een database voor SketchUp Pro met duizenden fotorealistisch ontwerpen zoals lichtbronnen, meubels, planten en materialen.

SU podium 2.6 bestellen

Thea Render

Thea for SketchUp is een combinatie van krachtige rendering motoren van Thea met de eenvoud van SketchUp. Het binnen handbereik hebben van biased, unbiased en interactieve render modi (inclusief GPU ondersteuning) – binnen SketchUp – is een geweldige ervaring. Met de plugin kunt u uw modellen verrijken met zeer gedetailleerde driedimensionale content.

Lees hier meer over de voordelen van de Thea render plugin.

Thea Render bestellen

Bekijk hier het effect van een render plugin

De kracht van SU- Podium

Sketchup plugin SU podiumSketchUp renderen

Renders gemaakt met V-ray

V-ray render plugin
Render Sketchup gebouw
V-ray plugin voor SketchUp

Direct bestellen bij SketchUpExpert.com