3D Visualisatie & Animatie


Van SketchUp 3d tekening tot volledige render

 De Tekenservice van SketchUpExpert.com

Specialist in 3D visualisatie

3D tekeningen maken, dat doen we al sinds de start van onze SketchUp ervaring. Van massa-studie tot verkoop visualisatie ten dienste van grote en kleine ondernemingen, maar ook van particuliere projecten.

Wil je ook een 3D visual of animatie? Schakel ons dan in. Met een goede 3D tekening krijg je een mooi beeld van hoe ‘iets’ kan gaan worden. Of het nu gaat om een variabele indeling van een event locatie, of om voorgenomen nieuwbouw of de plaatsing van een kunstwerk.

 

Van schets-stijl tot fotorealistische render staan we voor je klaar. Bekijk hieronder onze voorbeelden, stel ons je vragen, of vraag direct een offerte aan. Vanaf €500,- excl. btw maken we al de mooiste tekeningen.

Vastgoed visualisatie is uitstekend voor nieuwbouw,  renovatie en transformatie-plannen van bestaande bouw.

Het geeft stakeholders inzicht in de te realiseren plannen en dient tevens als pr-materiaal voor de verkoop-fase.

Bekijk het interieur van je gebouw in 3D. Alles kan worden getekend, van inbouwkast tot meubels.

Creëer inzicht in va de ontwerp tot de bouwfase. Lever in schetsvorm, of gedetailleerde animatie.

Elk object is bijzonder en kan worden gerenderd.

Denk aan kunstwerken, tuinen, bouwwerken, standbouw, podia en (spoor)wegen.

Wie kunnen wij waarmee helpen?

Eventmanager

Organiseer jij een evenement en ben jij verantwoordelijk voor de inrichting van dit event? Dan wil jij de ruimte(s) zo optimaal mogelijk benutten. Wij kunnen je helpen door een 3D tekening te maken van jouw ruimte zodat jij zelf alleen maar aan de slag hoeft te gaan met de inrichting. Wij tekenen de muren, deuren, ramen en belangrijkste punten voor jou en jij gaat aan de slag met de stoelen, tafels, buffet en alle andere elementen voor de inrichting.

Interieurstylist

Ben jij een interieurstylist? Met jouw 3D interieurontwerp komen jouw ideeën en creaties tot leven voor jouw klanten. Wij kunnen je hierbij ondersteunen door een 3d tekening interieur voor jou te maken. In SketchUp verzorgen wij de muren, ramen, deuren en andere aandachtspunten en jij gaan aan de slag met de vloeren, lampen, meubels, planten en al het andere wat nodig is om jouw 3D interieurontwerp te laten schitteren!

Beursorganisatoren en deelnemers

Organiseer jij een beurs? Dan moet je van te voren elke centimeter van de beursvloer in kaart brengen voor het optimale rendement. Maar ook als jij met jouw bedrijf op een beurs gaat staan, dan wil je het optimale uit jouw stand halen. Daarom helpen wij beurorganisatoren, standbouwers en deelnemers aan beurzen met plattegronden en artist impressions.

Offerte aanvragen

Meer toepassingen

Er zijn nog zoveel mogelijkheden om een SketchUp 3D tekening in te zetten! We helpen bouwontwikkelaars of architecten bij het visualiseren van hun bouwprojecten, ruimtelijke planning bij omgevingsontwerpen, bedrijven bij de inrichting van hun kantoor, etc. De mogelijkheden zijn oneindig. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan voor een passend voorstel!

Toepassingen bekijken

Vier redenen om te kiezen voor SketchUpExpert.com

  • SketchUp van A tot Z: licenties, cursussen, tekeningen en renders

  • Persoonlijk contact en hoge betrokkenheid

  • Oogstrelende resultaten

  • Bouwkundige kennis

Vraag nu een offerte op

Getekend of gerenderd

Renderen (realisme toevoegen) maakt van een tekening een echte visual. Render-tekeningen kunnen zelfs worden geanimeerd.

Bekijk hieronder het verschil tussen een tekening en een render.

3D tekening - voor rendering3D tekening - na laten rederen

3D tekening

Of je een bouwtekening wilt laten maken, je nieuwe keuken en aanbouw in 3D wilt zien of een compleet dorpsplein wilt ontwerpen: bij de SketchUp Expert ben je aan het goede adres. 

3D halffabrikaat

Wij de buitenkant, jij de inrichting. Een halffabrikaat zorgt ervoor dat je de tijdrovende basis niet hoeft uit te voeren. Onze tekenservice levert kwaliteit en bespaart tijd. Ideaal voor interieurstylisten en architecten.

3D fotorealistisch

Renders zijn een fantastische manier om van je 3D visualisatie een ware artist impression te maken. In elke stijl en tot in het kleinste detail een high end visualisatie. De meest realistische manier van presenteren!

Een greep uit onze SketchUp gebruikers: