3D tekening laten maken? SketchUpExpert.com!

Specialist in 3D visualisatie

Laat een 3D tekening maken om ideeën tot leven te brengen. We tekenen je plan uit in SketchUp en maken hem desgewenst zeer realistisch.  Dergelijke visuals geven inzicht in:

 • Nieuwbouw,
 • restauratie en renovatie
 • Stedebouw voorstellen
 • Nieuwbouw
 • Reclame & Event
 • Standbouw
 • Tuin, groen en water.

Zo helpen we in de sector vastgoed bijvoorbeeld architecten met het visualiseren van een bouwaanvraag, stylisten met het plaatsen van meubels in een aanbouw en gebiedsontwikkelaars met het presenteren van complete stedelijke gebieden.

Laat je 3D tekening maken:

SketchUpExpert.com biedt een totaalaanbod aan 3D tekeningen op hoog niveau. Onze klanten waarderen onze expertise en betrokkenheid. Wij zijn bekwaam om je in àlle SketchUp aspecten te helpen.

 • Halffabrikaten
 • Artist impressions
 • Fotorealistische 3D tekeningen
 • Bewegende animaties.

We hebben uitstekende kennis in huis om tot het gewenste resultaat te komen. Vraag een offerte bij ons aan, dan realiseren we je ideeën in 3D.

Offerte aanvragen
3d-tekening-sketchup-render
SketchUp 3D tekening restaurant bar SketchUp Expert
SketchUp cursus
SketchUp 3D tekening winkelplein, centrum

Wie kunnen wij waarmee helpen?

Eventmanager

Organiseer jij een evenement en ben jij verantwoordelijk voor de inrichting van dit event? Dan wil jij de ruimte(s) zo optimaal mogelijk benutten. Wij kunnen je helpen door een 3D tekening te maken van jouw ruimte zodat jij zelf alleen maar aan de slag hoeft te gaan met de inrichting. Wij tekenen de muren, deuren, ramen en belangrijkste punten voor jou en jij gaat aan de slag met de stoelen, tafels, buffet en alle andere elementen voor de inrichting.

Interieurstylist

Ben jij een interieurstylist? Met jouw 3D interieurontwerp komen jouw ideeën en creaties tot leven voor jouw klanten. Wij kunnen je hierbij ondersteunen door een 3d tekening interieur voor jou te maken. In SketchUp verzorgen wij de muren, ramen, deuren en andere aandachtspunten en jij gaan aan de slag met de vloeren, lampen, meubels, planten en al het andere wat nodig is om jouw 3D interieurontwerp te laten schitteren!

Beursorganisatoren en deelnemers

Organiseer jij een beurs? Dan moet je van te voren elke centimeter van de beursvloer in kaart brengen voor het optimale rendement. Maar ook als jij met jouw bedrijf op een beurs gaat staan, dan wil je het optimale uit jouw stand halen. Daarom helpen wij beurorganisatoren, standbouwers en deelnemers aan beurzen met plattegronden en artist impressions.

Offerte aanvragen

Meer toepassingen

Er zijn nog zoveel mogelijkheden om een SketchUp 3D tekening in te zetten! We helpen bouwontwikkelaars of architecten bij het visualiseren van hun bouwprojecten, ruimtelijke planning bij omgevingsontwerpen, bedrijven bij de inrichting van hun kantoor, etc. De mogelijkheden zijn oneindig. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan voor een passend voorstel!

Toepassingen bekijken

Toepassingen SketchUp 3D tekeningen en visualisaties

Project laten renderen

Niet alleen kunnen wij 3D tekeningen maken, we kunnen deze ook renderen. Of reeds bestaande tekeningen renderen. Wij hebben een breed scala aan software, zware computers en goede specialisten in huis om tot de mooiste en meest realistische renders te komen. Lichtinval, materialen, schaduwen, alles komt tot leven als wij aan de slag gaan met uw tekening!

Toch liever zelf aan de slag met renderen? Kijk dan ook eens naar de render-plugins die wij aanbieden.

3D tekening - voor rendering3D tekening - na laten rederen
Maarten Pontier -SketchUpExpert.com

Vier redenen om te kiezen voor SketchUpExpert.com

 • SketchUp van A tot Z: licenties, cursussen, tekeningen en renders

 • Persoonlijk contact en hoge betrokkenheid

 • Oogstrelende resultaten

 • Bouwkundige kennis

Offerte aanvragen

Werkwijze

3D tekening

Of je een bouwtekening wilt laten maken, je nieuwe keuken en aanbouw in 3D wilt zien of een compleet dorpsplein wilt ontwerpen: bij de SketchUp Expert ben je aan het goede adres. 

3D halffabrikaat

Wij de buitenkant, jij de inrichting. Een halffabrikaat zorgt ervoor dat je de tijdrovende basis niet hoeft uit te voeren. Onze tekenservice levert kwaliteit en bespaart tijd. Ideaal voor interieurstylisten en architecten.

3D fotorealistisch

Renders zijn een fantastische manier om van je 3D visualisatie een ware artist impression te maken. In elke stijl en tot in het kleinste detail een high end visualisatie. De meest realistische manier van presenteren!