De essentiële  SketchUp Basis cursus


Leer de basis van SketchUp tijdens de 3 Daagse Training in
Amersfoort, Amsterdam of Eindhoven

Nederlandstalige SketchUpExpert handleiding
Inclusief uitgebreide lunch

Een greep uit onze SketchUp gebruikers:

SketchUp Basiscursus | Live & Online

De essentiële start met SketchUp in drie dagen voor Windows en Mac!

Wil je SketchUp leren? Dan volg je de praktijkgerichte en inspirerende SketchUp basiscursus. Deze cursus voor beginners (en als je er al even mee werkt) is uitermate geschikt als je snel en doordacht wil tekenen met alle basis-tools! Je leert je in drie dagen de essentiële basis van het handige programma SketchUp Pro 2020. Dat doen we op een luchtige en nuchtere manier ondersteund door onze eigen Nederlandstalige handleiding voorzien van vele tips en tricks.

Logische opbouw:

Je werkt op je eigen laptop met licentie, zodat je weet dat je systeem goed werkt. De opbouw is logisch en intuïtief. We beginnen bij navigeren, gaan door naar de basis-tools, brengen structuur aan en eindigen met de presentatie-tools en het maken van afbeeldingen.

Nederlandstalige handleiding.

Onze handleiding heeft legt overzichtelijk alle stof uit. Ook krijg je toegang tot online lesmateriaal; in verschillende video’s leggen we de SketchUp materie nog eens uit, zodat je deze in je eigen tijd nog eens rustig terug kunt kijken.

Klassikale les met voldoende afstand of online.

Uiteraard kan je bij ons ook je licentie(s) bestellen en zijn er vervolg- en opfriscursussen beschikbaar. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Graag tot ziens!

Wat krijg je?

 • Drie lesdagen (10:00 tot 16:00 uur)
 • Alle stof up to date (SketchUp 2020)
 • Nederlandstalige SketchUpExpert handleiding voor Mac en Windows
 • Huiswerkopdrachten – 5 uur per week
 • Uitgebreide Lunch,
 • Koffie, thee en lekkers
 • Certificaat van deelname
 • 1 maand nazorg

Wat leer je?

 • Dag 1 | Basis en tekenen
  Licentie activeren, scherminstellingen, templates, toolbars instellen, sneltoetsen, teken gereedschappen, push-pull, move, rotate en hulplijnen.
 • Dag 2 | Verplaatsen, kopiëren, structureren Bewerkingsgereedschappen, move & copy, scale, follow-me, componenten, groepen, materialen, importeren van materialen, outliner, tags.
 • Dag 3: | Oefenen en presenteren Importeren en verschalen van plattegrond, schaduw, mist doorsnede, stijlen, camera- instellingen, scenes, animaties en exporteren naar afbeelding of animatie.

SketchUp Basis:

sketchup-basis-cursus-afbeelding

Wat leer je?

De basis van SketchUp. Heldere scructuur, Nederlandse handleiding en uitleg en vriendelijke aandacht van onze docenten.

Voor wie?

Voor iedereen die wil 3D tekenen met SketchUp: interieur en interieurbouw, tuin, architectuur, planologie, modelbouw, kunst, constructie- en bouwbedrijven, gemeente, landschapsarchitectuur en nog vele andere.

Locatie

Volg deze beginners cursus op één van de volgende locaties; Eindhoven, Amersfoort of Amsterdam. Andere locaties met minimaal 6 deelnemers zijn mogelijk in overleg.

Duur cursus

Klassikaal:
Drie lesdagen van 10.00-16.00uur plus huiswerkopdrachten voor thuis.

Online:
Vijf blokken van 3 uur.

De investering

Uitgebreide 3 daagse training van 10:00 tot 16:00 uur. inclusief uitgebreide lunch en 1 maand nazorg.

Prijs excl. jaarlicentie SketchUp:
€695,- excl. btw

Prijs incl. jaarlicentie SketchUp:
€900,- excl. btw

Direct cursus kiezen

Aankomende SketchUp cursussen

(inclusief of exclusief SketchUp licentie)

SketchUp cursus op inspirerende locaties; altijd één in de buurt

Locatie Amersfoort

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Amersfoort, naast het Stadhuis. Perfect bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Zwolle, Assen of Apeldoorn. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand. Bekijk hier onze SketchUp cursussen in Amersfoort.

Locatie Eindhoven

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Eindhoven Strijp-S. In het Microlab bevindt je je in een prachtige en historische omgeving, vlakbij  het bekende Philips Klokgebouw.

Goed bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf station Eindhoven Centraal ga je in een paar minuten met de elektrische bus naar Glaspoort. Daarvandaan loop je in enkele minuten naar Microlab. Je kunt uiteraard ook de auto kwijt. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand

Reis makkelijk met trein of auto vanuit Maastricht, Antwerpen, Tilburg , Den Bosch en Breda. . Bekijk hier onze SketchUp cursussen in Eindhoven.

Locatie Amsterdam

Onze  basiscursus SketchUp in Amsterdam is in Amsterdam in het inspirerende pand Restaurant InStock aan de Czaar Peterstraat te Amsterdam. Ze hebben niet alleen een mooie ruimte maar ook heerlijk duurzaam eten! Alles is tot in de puntjes verzorgt!

Zet de auto op P+R Zeeburg en reis 10 munuten met de tram, of kom met metro, bus of bakfiets naar deze prachtige locatie. Betaalde parkeergelegenheid is in de buurt van het pand.

Eigen locatie

Vanaf 6 personen kan je een aanvraag doen voor een eigen locatie. Tegen een toeslag kan het programma naar eigen wensen worden ingedeeld.

Andere cursussen van SketchUpExpert.com

SketchUp cursussen en training in heel Nederland

Vervolgcursus

Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp Layout.

Voor gevorderden

Opfriscursus

Ben je al bekend met SketchUp? Maar weet je niet meer precies hoe alles werkt? Fris je geheugen op met de SketchUp opfriscursus. In één dag behandelen we nogmaals de gehele basis zodat jouw SketchUp kennis weer helemaal up-to-date is.

Over opfriscursus

Maatwerk

Privé: heb je specifieke wensen en wil je alle aandacht? Volg dan een SketchUp privé training. Dat kan bij ons, of bij jou op locatie.  InCompany: hebben jouw werknemers behoefte aan SketchUp kennis? Wij komen naar je toe met een training op maat.

Over maatwerk

Voor wie is SketchUp geschikt?

SketchUp cursus in Nederland: Op inspirerende locaties geven we SketchUp lessen in het hele van het land.  Wij verzorgen cursussen in AmersfoortEindhoven en Amsterdam  op verzoek in Groningen. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!