Leer SketchUp klassikaal in Amersfoort bij SketchUpExpert.com!

Iedereen kan 3D tekenen met SketchUp. Begin wel met de essentiële basis!

SketchUpExpert.com helpt al 10 jaar de meest uiteenlopende cursisten en vakgebieden. Met een SketchUp cursus van ons leg je een zeer goede en degelijke basis voor al je 3D tekenwerk.

Zowel de beginnende als de gevorderde SketchUp 3D tekenaars bieden we de mogelijkheid om een cursus te volgen. Installatie van de software, uitgebreid doorlopen van alle basis-tools en bovendien heel veel nuttige tips.

De essentiële Basiscursus SketchUp:

Met de SketchUp basiscursus  leer je in drie dagen de essentiële basis van SketchUp. Perfect als je een beginner bent en weinig tot geen ervaring hebt met SketchUp.

SketchUp Layout gevorderden cursus:

Onze Layout SketchUp gevorderdencursus is het vervolg op de SketchUp basiscursus. In kleine groepen leer je in twee dagen plugins gebruiken, en het ultime opmaakprogramma SketchUp Layout. Versnel je workflow en leer nog meer tools te gebruiken!

SketchUp Pro bestellen:

Je kunt bij ons voor alles terecht. Van 1 persoon, tot groot zakelijk. Bestel een SketchUp Pro Licentie. Vragen voordat je besteld? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op. We helpen je graag!

SketchUp LayOut cursus

Wil jij liever op een andere locatie een klassikale SketchUp cursus volgen? Dat is geen probleem! Wij verzorgen ook cursussen in AmsterdamEindhoven, Culemborg en Groningen.

Aankomende SketchUp cursussen in Amersfoort

Wel interesse maar niet op deze datum of locatie?

Wil jij graag een SketchUp cursus volgen op een andere datum of locatie? Ben je met een groep geïnteresseerden of wil je juist een privé cursus? Vul je gegevens in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Speciale aanvraag

Amersfoort - centraal in Nederland

Onze SketchUp trainingen geven wij onder andere in Amersfoort. Lekker centraal in Nederland en daardoor vanuit alle windhoeken makkelijk met zowel het openbaar vervoer als met de auto te bereiken. Voor de auto is er betaalde parkeergelegenheid direct naast onze locatie.

Direct cursus boeken

Met de trein

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Amersfoort. Makkelijker kan haast niet!

Vanuit Utrecht

Met de trein vanaf Utrecht CS ben je in slechts 14 minuten op Amersfoort CS! Liever de auto? Afhankelijk van de locatie kun je binnen een half uur bij ons zijn!

Vanuit Amsterdam

Ook Amsterdam ligt om de hoek! Vanaf Amsterdam CS duurt de trein maar 35 minuten. Met de auto kun je het binnen uur van deur tot deur halen. Of bekijk onze cursussen in Amsterdam.

Vanuit Zwolle

Vanuit Zwolle ben in ongeveer drie kwartier op onze locatie in Amersfoort? Ga je liever met de trein? Dan is er een rechtstreeks verbinding van 35 minuten!

Een lekkere lunch tijdens de training

Tijdens deze cursus werken we samen met Brasserie Cribs in Amersfoort om je een heerlijke lunch aan te bieden. De lunch neemt ongeveer een uur in beslag. Zo heb je even de tijd om lekker te lunchen en om alle informatie uit de cursus op je te laten inwerken.

Tijdens SketchUp cursus in Amersfoort lunchen bij Cribs
SketchUp cursus Amersfoort - lunchen bij Cribs
Cribs Amersfoort - de lunchplek tijdens de SketchUp cursus