SketchUp Cursus Locatie Amersfoort


Leer de basis van SketchUp tijdens de 3 Daagse Training.

 – Inclusief uitgebreide lunch bij Cribs –

– We houden veilige afstand – Corona-proof- 

Een greep uit onze SketchUp gebruikers:

SketchUp Pro basiscursus – wat leer je?

Je ontwerpt de mooiste objecten en tuinen in 3D met SketchUp!  Alles accuraat en op de millimeter nauwkeurig.   Je leert de essentiële basis in onze prachtige woonplaats Amersfoort. We geven de training in ons eigen kantoor in Amersfoort. Teken de mooiste 3D modellen in SketchUp.

De training is geheel verzorgd met:

  • 3 dagen les van 10:00 tot 16:00
  • Nederlandstalige handleiding
  • Uitgebreide lunch
  • Ondersteunend video-materiaal
  • Uitgebreide lunch van Cribs

Waarom training?

Zelf starten met SketchUp lijkt makkelijk. Maar als je er zelf mee start kan je voorbij lopen aan vele functies en aan een goede opbouw. . De fijne kneepjes en verborgen trucjes brengen we je bij.

We hebben al vele mensen getraind, vanuit uiteenlopende vakgebieden en met verschillende niveau’s. Je hebt zowel als starter als gevorderde veel baat bij het volgen van een basiscursus. 

Geschikt voor Mac & Windows

In 3 dagen leer je bij de SketchUp basiscursus  de essentiële basis van SketchUp Pro. Het programma is geweldig voor zowel Windows als Mac gebruikers. De handleiding (in eigen huis gemaakt) is geschreven voor beide systemen.

Voor wie is SketchUp geschikt?

SketchUp kent een enorm brede gebruikersgroep. Dat maakt het ook zo leuk! Professionals reclame, interieur, architectuur, stedenbouw, landschap, hout bouwers, staal ontwerpers, meubelmakers, gemeenten en event-specialisten.

SketchUp is altijd een mooie vaardigheid om op zak te hebben. Het aantal gebruikers groeit jaarlijks fors, en bij vele (grote) bedrijven is SketchUp dan ook niet meer weg te denken. Maar bovendien is het ook een leuk en positief-verslavend programma.

De training is uitgebreid, en we loodsen je er op didactische wijze doorheen.

 

BasiscursusDrie lesdagen van 10.00-16.00uur plus huiswerkopdrachten voor thuis

Dag 1 | Basistools, navigeren en tekenen
Dag 2 | Verplaatsen, kopiëren en structureren
Dag 3: | Overtrekken , oefenen, en presenteren

 

Meer details over de inhoud van de SketchUp Pro Basiscursus vind je hier


 

Nog geen genoeg gehad van SketchUp? Onze SketchUp Pro gevorderdencursus duurt twee dagen en is het vervolg op de SketchUp Pro basiscursus. Deze cursus geven we regelmatig op onze locatie in Amersfoort.

Is er ook een vervolg cursus?

SketchUp Vervolg cursus incl Layout

Onze Layout SketchUp gevorderdencursus is het vervolg op de SketchUp basiscursus. In kleine groepen leer je in twee dagen plugins gebruiken, en het ultieme opmaakprogramma SketchUp Layout. Versnel je workflow en leer nog meer tools te gebruiken!

SketchUp Pro bestellen:

Je kunt bij ons voor alles terecht. Van 1 persoon, tot groot zakelijk. Bestel een SketchUp Pro Licentie. Vragen voordat je besteld? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op. We helpen je graag!

Aankomende SketchUp cursussen in Amersfoort

(inclusief of exclusief SketchUp licentie)

Wel interesse maar niet op deze datum of locatie?

Wil jij graag een SketchUp cursus volgen op een andere datum of locatie? Ben je met een groep geïnteresseerden of wil je juist een privé cursus? Vul je gegevens in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Speciale aanvraag

Bereikbaarheid van locatie Amersfoort

(Ook cursus in Amersfoort & Eindhoven)

Deze cursus geven we bij het OndernemersComplex in Amersfoort

Onze cursuslocatie is goed bereikbaar. Reis met het OV of op de fiets naar de Van Asch van Wijckstraat 1 in Amersfoort

Parkeren en Openbaar vervoer.
Betaald parkeren kan bij de parkeergarage “Van Asch van Wijck of bij Sint Jorisplein. Daar vandaan is het vijf minuten lopen.

Bij bushalte Stadhuis ligt onze locatie. Is het mooi weer? Pak dan benenwagen of de OV-fiets vanaf Amersfoort Centraal. Je bent er met 10 minuutjes lopen.

Met de trein

Onze cursuslocatie is goed bereikbaar. Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarages.  We zitten op 10 minuten lopen van Amersfoort Centraal.

Vanuit Hilversum en Amsterdam

Ook Amsterdam ligt om de hoek! Vanaf Amsterdam CS duurt de trein maar 35 minuten. Met de auto kun je het binnen uur van deur tot deur halen. Of bekijk onze cursussen in Amsterdam.

Vanuit Zwolle of Apeldoorn

Vanuit Zwolle of Apeldoorn ben in ongeveer drie kwartier op onze locatie in Amersfoort? Ga je liever met de trein? Dan is er een rechtstreeks verbinding van 35 minuten!

SketchUp cursus Amsterdam: op deze inspirerende locatie geven we SketchUp lessen in het westen van het land. Wil jij liever op een andere locatie een klassikale SketchUp cursus volgen? Dat is geen probleem! Wij verzorgen ook cursussen in AmersfoortEindhoven en op verzoek in Groningen. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!