SketchUp cursus in Amersfoort bij SketchUpExpert.com!

Ben jij op zoek naar een klassikale SketchUp cursus in de buurt van Amersfoort? Kijk dan eens naar de trainingen van SketchUpExpert.com. Met een SketchUp cursus van de SketchUp expert leg je een degelijke basis voor al je tekenwerk. Zowel de beginnende als de gevorderde SketchUp 3D tekenaars bieden we de mogelijkheid om een cursus te volgen. Of het nu gaat om het instellen van je programma of het tekenen van het kleinste detail: we helpen je op weg!

Met de SketchUp basiscursus  leer je in drie dagen de essentiële basis van SketchUp. Perfect als je een beginner bent en weinig tot geen ervaring hebt met SketchUp.

Onze SketchUp gevorderdencursus is het vervolg op de SketchUp basiscursus. Met maximaal zes andere cursisten leer je in twee dagen de fijne kneepjes van SketchUp Pro en de verschillen met SketchUp Make. Je workflow wordt sneller en je leert op een professionele manier je tekeningen presenteren met behulp van SketchUp LayOut.

SketchUp cursus Amersfoort voor beginners en gevorderden

Wil jij liever op een andere locatie een klassikale SketchUp cursus volgen? Dat is geen probleem! Wij verzorgen ook cursussen in AmsterdamEindhoven, Culemborg en Groningen.

Wel interesse maar niet op deze datum of locatie?

Wil jij graag een SketchUp cursus volgen op een andere datum of locatie? Ben je met een groep geïnteresseerden of wil je juist een privé cursus? Vul je gegevens in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Speciale aanvraag

Amersfoort - centraal in Nederland

Onze SketchUp trainingen geven wij onder andere in Amersfoort. Lekker centraal in Nederland en daardoor vanuit alle windhoeken makkelijk met zowel het openbaar vervoer als met de auto te bereiken. Voor de auto is er betaalde parkeergelegenheid direct naast onze locatie.

Direct cursus boeken

Met de trein

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Amersfoort. Makkelijker kan haast niet!

Vanuit Utrecht

Met de trein vanaf Utrecht CS ben je in slechts 14 minuten op Amersfoort CS! Liever de auto? Afhankelijk van de locatie kun je binnen een half uur bij ons zijn!

Vanuit Amsterdam

Ook Amsterdam ligt om de hoek! Vanaf Amsterdam CS duurt de trein maar 35 minuten. Met de auto kun je het binnen uur van deur tot deur halen. Of bekijk onze cursussen in Amsterdam.

Vanuit Zwolle

Vanuit Zwolle ben in ongeveer drie kwartier op onze locatie in Amersfoort? Ga je liever met de trein? Dan is er een rechtstreeks verbinding van 35 minuten!

Een lekkere lunch tijdens de training

Tijdens deze cursus werken we samen met Brasserie Cribs in Amersfoort om je een heerlijke lunch aan te bieden. De lunch neemt ongeveer een uur in beslag. Zo heb je even de tijd om lekker te lunchen en om alle informatie uit de cursus op je te laten inwerken.

Tijdens SketchUp cursus in Amersfoort lunchen bij Cribs
SketchUp cursus Amersfoort - lunchen bij Cribs
Cribs Amersfoort - de lunchplek tijdens de SketchUp cursus