SketchUp cursus Groningen volg je bij de SketchUp expert!

Altijd al met SketchUp willen leren werken? Met de beginnerscursus van SketchUpExpert.com leer je een degelijke basis voor al je tekenwerk. En we bieden nu ook cursussen aan in Groningen!

Met de SketchUp basiscursus  leer je in drie dagen de essentiële basis van SketchUp. Perfect als je een beginner bent en weinig tot geen ervaring hebt met SketchUp. Wij gaan jou de mogelijkheden van SketchUp laten zien en helpen jou op weg met jouw eerste 3D visualisaties.

Wil jij toch liever een SketchUp cursus op een andere locatie volgen? Kijk dan eens naar ons aanbod in Eindhoven, AmsterdamAmersfoort of Culemborg. Of ben je al bekend met de basis van SketchUp? Kijk dan eens naar onze gevorderdencursus!

Groningen SketchUp training

Aankomende SketchUp cursussen in Groningen

Wel interesse maar niet op deze datum of locatie?

Wil jij graag een SketchUp cursus volgen op een andere datum of locatie? Ben je met een groep geïnteresseerden of wil je juist een privé cursus? Vul je gegevens in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Speciale aanvraag

Locatie Groningen

De exacte locatie waar wij onze basiscursus SketchUp gaan verzorgen is nog onbekend. Maar we kiezen altijd voor een plek die goed bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Direct cursus boeken

Met de trein

Onze cursuslocatie is makkelijk te bereiken vanaf Groningen Centraal Station.

Vanuit Zwolle

Met de auto ben je vanuit Zwolle binnen een dik uur op onze locatie in Groningen. Ook gaat er een directe intercity van Zwolle naar Groningen in nog net geen uur!

Vanuit Leeuwarden

In nog geen uurtje ben je met de auto van centrum Leeuwarden in centrum Groningen. Er gaat ook een sneltrein, en die brengt je – snel – in 34 minuten van station tot station!

Vanuit Emmen

Ook vanuit Emmen is het prima te doen om naar onze training in Groningen te komen. Met zowel de auto of de bus, ben je een uurtje onderweg.