SketchUp cursus locaties

SKetchup expert

Authorised Training Center

Bij ons kan je SketchUp kopen maar wij zijn ook een Authorized Training Center & Gold Reseller: de all-round SketchUp Expert voor trainingen, tekeningen en software. Bekijk op deze pagina onze cursus locaties door heel Nederland!

ATC 4

Cursus locatie

Amersfoort

Op de Amsterdamse weg in Amersfoort ligt ons eigen hagelnieuwe kantoor. Je kunt gratis in de buurt parkeren, en het uitzicht is supertof! We voorzien je tijdens een training van koffie, thee en een heerlijke lunch! De locatie is goed te bereiken vanaf het station, (20 min lopen) of 5 minuten vanaf de bushalte. Uitvalswegen zijn de A1 en de A28.

Cursus locatie

Amsterdam

Kom SketchUp leren bij restaurant InStock in Amsterdam. Op deze prachtige locatie maak je kennis met de basis van SketchUp, of laten we je het vervolg zien, met SketchUp Layout. De locatie is zeer goed te bereiken met auto, metro of tram, en uiteraard op de fiets.

Cursus locatie

Eindhoven

In hartje Strijp-S krijg je van ons de beste SketchUp training. Microlab beschikt over mooie zalen, en je bent altijd voorzien van koffie, thee en water. Voor de lunch ga je er even tussenuit naar onze vrienden van Blok-63. Ze zetten heerlijk eten voor je klaar. De locatie is vlakbij station Strijp-S, of bij bushalte Glaspoort. Ook is er ruim voldoende (betaald) parkeren.

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.