SketchUp cursus locaties - beschikbaar in heel Nederland

SketchUpExpert.com is de laatste jaren een sterke groei doorgegaan waardoor wij op steeds meer locaties een SketchUp cursus kunnen verzorgen. Wij hebben inmiddels vier vaste locatie waardoor er altijd wel een SketchUp cursus binnen afzienbare tijd bereikbaar is.

Mocht er toch geen locatie in de buurt zijn of heb je liever een privé cursus? Kijk dan ook eens naar ons maatwerk aanbod.

Voor de zakelijke markt geven wij ook incompany SketchUp training. Deze training wordt afgestemd op de wensen van het bedrijf en de medewerkers en vind plaats op jullie eigen kantoor.

Amersfoort

Onze cursuslocatie Amersfoort ligt op 5 minuten van het Centraal Station van Amersfoort, naast het Stadhuis. Perfect bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Zwolle, Assen of Apeldoorn. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand.

Amsterdam

In Amsterdam mogen wij onze SketchUp cursussen verzorgen op een zeer inspirerende locatie: Broeinest Adam. Vanaf het Centraal Station ben je er binnen no-time met het pondje. Ook met de auto kun je deze locatie vanaf de ring A10 binnen enkele minuten bereiken.

Culemborg

Onze nieuwste locatie is wel een heel bijzondere plek; het ETC Design Center Europa! Onze SketchUp cursussen in Culemborg worden hier verzorgd en zullen voor veel inspiratie zorgen!

Eindhoven

Onze cursuslocatie Eindhoven ligt op 5 minuten van station Eindhoven Strijp. Naast het bekende Klokgebouw. Goed bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Maastricht, Antwerpen, Tilburg en Breda. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand.

Groningen

De exacte locatie waar wij onze basiscursus SketchUp in Groningen gaan verzorgen is nog onbekend. Maar we kiezen altijd voor een plek die goed bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als de auto.

SketchUp incompany training

Onze SketchUp cursus methode is geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Voor de laatste groep is het ook mogelijk om in-company SketchUp Pro training te verzorgen. Voor veel bedrijven, onderwijsinstellingen en gemeenten is SketchUp goede tool om zaken eenvoudig en effectief te visualiseren. Zo kan je in een vroeg stadium laten zien wat voor impact voorgenomen plannen hebben op de omgeving.

Wij bieden de mogelijkheid om bij jullie op kantoor langs te komen om intern je medewerkers trainen in het gebruik van SketchUp. Van de basis tot de fijne kneepjes. Uiteraard inclusief de benodigde materialen en licenties.

We geven incompany trainingen zowel in Nederland als in België. Ook meertalige trainingen (Engels / Duits) behoren tot de mogelijkheden.

downloaden sketchup 2019 kopen