SketchUp cursussen van een Expert

Aandacht en deskundigheid staat voorop

Een SketchUp cursus volg je bij SketchUpExpert.com. Een uitgewerkte SketchUp training voor kleine en grote bedrijven en particulieren. De cursus is klassikaal door heel het land te volgen. Uiteraard is privé of op locatie mogelijk. Met een heldere uitleg, enthousiaste docenten en handige tools leren wij je jouw ideeën vakkundig in 3D te visualiseren. 

Kwaliteit is gegarandeerd: wij zijn gecertificeerd om SketchUp Authorized training te bieden. Deze certificering vindt elk jaar opnieuw plaats en wordt gegeven door de importeur van SketchUp in Nederland. Een Authorized training Center is altijd op de hoogte van de laatste versie van SketchUp Pro.

Vier redenen om te kiezen voor SketchUpExpert.com

  • Meer dan 10 jaar les & praktijkervaring
  • Zowel klassikaal als SketchUp cursus op maat
  • Trainingsvideo’s ter ondersteuning
  • Voor beginners en gevorderden

Wij bieden de volgende SketchUp training

Basiscursus

Leer SketchUp vanaf het begin met de SketchUp basiscursus. Met maximaal acht cursisten leer je in drie dagen de basis. Correct tekenen, navigeren, toekennen en plattegronden optrekken; we behandelen het allemaal.

Meer over basiscursus

Layout / advanced cursus

Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp Layout.

Meer over gevorderdencursus

Opfriscursus

Ben je al bekend met SketchUp? Maar weet je niet meer precies hoe alles werkt? Fris je geheugen op met de SketchUp opfriscursus. In één dag behandelen we nogmaals de gehele basis zodat jouw SketchUp kennis weer helemaal up-to-date is.

Meer over opfriscursus

Maatwerk

Privé: heb je specifieke wensen en wil je alle aandacht? Volg dan een SketchUp privé training. Dat kan bij ons, of bij jou op locatie.  InCompany: hebben jouw werknemers behoefte aan SketchUp kennis? Wij komen naar je toe met een training op maat.

Meer over maatwerk

Onze locaties - centraal in Nederland

Locatie Amersfoort

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Amersfoort, naast het Stadhuis. Perfect bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Zwolle, Assen of Apeldoorn. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand. Bekijk hier onze SketchUp cursussen in Amersfoort.

Locatie Eindhoven

Onze cursuslocatie ligt op vlakbij  station Eindhoven Strijp. We geven les bij Microlab. Goed bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Maastricht, Antwerpen, Tilburg en Den Bosch. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand. Bekijk hier onze SketchUp cursussen in Eindhoven.

Locatie Culemborg

Deze locatie is wel een heel bijzondere plek; het ETC Design Center Europa! Onze SketchUp cursussen in Culemborg worden hier verzorgd en zullen voor veel inspiratie zorgen!

Locatie Amsterdam

In samenwerking met inStock Amsterdam bieden we op een prachtige locatie een inspirerende training. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook parkeergelegenheid in de buurt. Bekijk hier onze SketchUp cursussen in Amsterdam.