SketchUp Privé cursus

Je kunt bij ons een SketchUp privé cursus volgen. Deze training volg je 1 op 1 en wordt in overleg met jou samengesteld; van basis tot expert. We werken al 10 jaar met SketchUp en delen graag onze kennis. Dat kan bij ons op het SketchUpExpert.com hoofdkantoor, of bij jou op locatie. Ook eventuele vragen rondom activatie van een SketchUp Pro licentie kunnen we beantwoorden.

We geven cursussen in Amersfoort, Eindhoven en Amsterdam, elders in Nederland of in België.

Omdat deze cursussen geheel worden aangepast aan jouw wensen of de wensen van het bedrijf, is het het beste om direct contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch of via onderstaand formulier.

sketchup cursist
sketchup voor onderwijs en scholen

Incompany training

Voor veel bedrijven en gemeenten is SketchUp een instrument bij uitstek om zaken eenvoudig en effectief te visualiseren. Zo kan je in een vroeg stadium laten zien wat voor impact voorgenomen plannen hebben op de omgeving.

interne training 

Wij leveren docenten die intern je medewerkers trainen in het gebruik van SketchUp. Van de basis tot de fijne kneepjes. Uiteraard inclusief de benodigde materialen en licenties.

Extra service

We voorzien je van doelgerichte training en bijbehorende licenties. We geven InCompany trainingen zowel in Nederland als in België. Ook meertalige trainingen (Engels / Duits) behoren tot de mogelijkheden.

Neem direct contact op voor meer informatie

Door SketchUp pro op maat

leer je SketchUp toe te passen in je eigen vakgebied. Licenties en training.

Wil je meer informatie of een offerte voor aanvragen voor maatwerk? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.
Ik heb interesse in:

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.