LEER PRESENTEREN EN LAYOUT MET DE SKETCHUP

SketchUp vervolgcursus

sketchup training

Klassikaal of online training inc. videomateriaal

Gemiddelde waardering
4.5/5

Wat krijg je?

Het onmisbare vervolg op de basistraining

We hebben een nieuwe vervolgtraining! Je leert de fijne kneepjes van SketchUp Pro, inclusief LayOut. Je doet dit aan de hand van praktijkgerichte opdrachten en met behulp van persoonlijke aandacht. Deze training is bedoelt voor wie de basis van SketchUp goed onder de knie heeft. Dat betekend dat je werkt met groepen, componenten en tags (lagen). Twijfel je hierover; volg dan eerst de SketchUp basiscursus


Vragen of liever een offerte?

Authorised Training Center

Wij zijn SketchUp Pro Authorised Training Center. Onze docenten zijn gecertificeerd trainer van het programma.

De SketchUp vervolgcursus

Op weg naar een hoger niveau in SketchUp & Layout

SketchUp vervolg cursus

Wil je de fijne kneepjes van SketchUp Pro leren? Dan volg je in twee dagen de praktijkgerichte en inspirerende SketchUp vervolgcursus. De cursus is gemaakt om je workflow te versnellen en de SketchUp tools beter te gebruiken. Je haalt meer uit SketchUp door je tekeningen te presenteren met behulp van SketchUp LayOut. 

 

Logische opbouw

Je werkt op je eigen laptop met licentie, zodat je weet dat je systeem goed werkt. Onze SketchUp Pro gevorderden training duurt twee dagen, met een week ertussen. Zo heb je tussendoor ruim de tijd om met alle nieuwe tools te oefenen. We hebben een eigen handleiding die alle nieuwe tools uit de SketchUp Pro versie langsgaat. Daarnaast is er ruim de tijd om je vragen te beantwoorden.

 

Wil je meedoen, let dan op:

  1. Je hebt de SketchUp basis goed onder de knie. ( kennis van groepen / componenten / tags (lagen)).
  2. Je doet de training op je eigen laptop. Je kunt er ook een huren voor €70,- (excl. btw). Deze gebruik je tijdens de les.
  3. Een geldige licentie van SketchUp Pro. SketchUp Pro nodig? Bestel SketchUp Pro hier

 

Werken met SketchUp

Je kan bij ons ook terecht voor licenties, vervolgtraining en tekenondersteuning. Neem gerust contact op als je vragen hebt. 

 

SketchUp cursus voor de zaak?

Voor bedrijven met meerdere medewerkers (5+) leveren we maatwerk InCompany training en softwarelicenties (lees hier verder).

Aankomende cursussen

We willen ook graag aan de slag in Eindhoven en Amsterdam.  Wil je daar deze training volgen, laat laat dan even je gegevens achter:

Opbouw van de SketchUp vervolgcursus

Dag 1

SketchUp Pro vervolg

Deze dag leer je de fijne kneepjes van SketchUp Pro, zoals landschappen maken, Solid-Tools gebruiken, en tekenen vanuit een foto.  Je workflow wordt nog sneller en je leert tools nog beter te gebruiken. 

 

Dag 2

SketchUp LayOut

Deze dag leer je op een professionele manier je tekeningen te presenteren met behulp van SketchUp LayOut. Met Layout creëer je gekoppelde 2D aanzichten van je tekening. Je kunt maatvoeren, uitprinten en een onderhoek plaatsen met je logo en alle projectdetails.

 

Overzicht

SketchUp cursus op een andere locatie

Voorlopig zijn onze klassikale trainingen enkel te volgen in Amersfoort. Dit heeft te maken met de zekerheid dat we op deze locatie op veilige afstand in een goed geventileerde ruimte training kunnen geven. Is Amersfoort te ver weg? Geen zorgen: we geven elke maand ook nog een live online training! De inhoud van deze cursus is gelijk aan die van de klassikale training. 

Amersfoort

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Amersfoort, naast het Stadhuis. Perfect bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Zwolle, Assen of Apeldoorn. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand.

Eindhoven

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Eindhoven Strijp-S. Prima bereikbaar vanuit Maastricht, Antwerpen, Tilburg , Den Bosch en Breda. In het Microlab bevindt je je in een prachtige en historische omgeving, vlakbij het bekende Philips Klokgebouw.

Amersfoort

Onze cursuslocatie in Amsterdam is het inspirerende pand Restaurant InStock. Ze hebben niet alleen een mooie ruimte maar ook heerlijk duurzaam eten! Alles is tot in de puntjes verzorgd!

Overzicht

Overige Cursussen

home-img2.jpg

Vervolgcursus

Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp LayOut.
home-img2.jpg

Maatwerkcursus

De zakelijke InCompany training: hebben jouw werknemers behoefte aan SketchUp kennis? Wij komen naar je toe met een training op maat. We werken een programma uit specifiek gericht op jouw werkveld. Zo staan je medewerkers sterk in het tekenen en presenteren met SketchUp.
home-img2.jpg

Onlinecursus

In ontwikkeling: volg in je eigen tempo de verschillende modules van de basiscursus online.

Vragen staan vrij

Kleine en grote vragen, voor kleine en grote SketchUp gebruikers. We helpen je graag. 

App met ons

Klik op de link om Whats'App te openen, of voeg ons nummer toe:
033-2022177

Wil je op de training wachtlijst?

We geven training op meerdere locaties.

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.