Nieuw! Elke maand een live online basiscursus SketchUp.

meer informatie >

leer in twee dagen het ultieme vervolg

SketchUp vervolgcursus

Wat leer je?

We hebben een hagelnieuwe vervolgtraining! De fijne kneepjes van SketchUp Pro, inclusief LayOut. Je leert dit aan de hand van praktijkgerichte opdrachten en persoonlijke aandacht.

 

Voor wie?

Voor iedereen die de basiscursus heeft gevolgd en nog meer uit SketchUp Pro wil halen.

 

Locatie

Volg deze klassikale vervolgcursus online. Je ontvangt thuis een prachtige welkoms-box met alles wat je nodig hebt om de training te kunnen volgen. 

 

Duur cursus

Twee lesdagen van 10.00-15.00 uur plus huiswerkopdrachten voor thuis.

 

De investering

Vanaf €650,- excl. btw of combineer met een licentie voor een aantrekkelijke deal!

Vragen? Neem contact op

Authorised Training Center

Wij zijn SketchUp Pro Authorised Training Center. Onze docenten zijn gecertificeerd trainer van het programma.

De SketchUp vervolgcursus

Het ultieme vervolg; op weg naar een hoger niveau in SketchUp & Layout

De SketchUp vervolgcursus combineert LayOut met gevorderden skills in SketchUp. Het is cursus voor iedereen die nóg meer uit SketchUp wil halen

 

Dag 1: SketchUp Pro vervolg

In dag 1 leer je de fijne kneepjes van SketchUp Pro, zoals landschappen maken, Solid-Tools gebruiken, en tekenen vanuit een foto.  Je workflow wordt nog sneller en je leert tools nog beter te gebruiken. 

 

Dag 2: SketchUp Lay0ut

Op dag 2 leer je op een professionele manier je tekeningen te presenteren met behulp van SketchUp LayOut. Met Layout creeer je gekoppelde 2D aanzichten van je tekening. Je kunt maatvoeren, uitprinten en een onderhoek plaatsen met je logo en alle projectdetails.

 

Opbouw van de training


Onze SketchUp Pro gevorderden training duurt twee dagen, met een week ertussen. Zo heb je tussendoor ruim de tijd om met alle nieuwe tools te oefenen. We hebben een eigen handleiding die alle nieuwe tools uit de SketchUp Pro versie langsgaat. Daarnaast is er ruim de tijd om je vragen te beantwoorden.

 

Wil je meedoen, let dan op:

  1. Je hebt de SketchUp basis goed onder de knie. ( kennis van groepen / componenten / tags (lagen)) Tip: volg eerst de basiscursus!
  2. Je doet de training op je eigen laptop. Je kunt er ook een huren voor €70,- (excl. btw). Deze gebruik je tijdens de les.
  3. Een geldige licentie van SketchUp Pro.
    SketchUp Pro nodig? Bestel SketchUp Pro hier

Wat krijg je?

Dag 1

SketchUp Pro

3D opzetten vanuit foto’s (Photomatch), Solid Tools, Sandbox tools (voor landschappen), Tekenen vanuit foto’s, assenstelsel, componenten, 3D warehouse en extension Warehouse

Dag 2

SketchUp LayOut

Tekeningen importeren, maatvoeren, eigen huisstijl invoeren, afbeeldingen en illustraties invoegen, gebruik maken van scrapbook, tekeninginformatie bijwerken, tekening presenteren en afdrukken

Overzicht

Onze Cursuslocaties

Amersfoort

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Amersfoort, naast het Stadhuis. Perfect bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Zwolle, Assen of Apeldoorn. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand.

Eindhoven

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Eindhoven Strijp-S. Prima bereikbaar vanuit Maastricht, Antwerpen, Tilburg , Den Bosch en Breda. In het Microlab bevindt je je in een prachtige en historische omgeving, vlakbij het bekende Philips Klokgebouw.

Amersfoort

Onze cursuslocatie in Amsterdam is het inspirerende pand Restaurant InStock. Ze hebben niet alleen een mooie ruimte maar ook heerlijk duurzaam eten! Alles is tot in de puntjes verzorgd!

Overzicht

Overige Cursussen

home-img2.jpg

Vervolgcursus

Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp LayOut.
home-img2.jpg

Maatwerkcursus

De zakelijke InCompany training: hebben jouw werknemers behoefte aan SketchUp kennis? Wij komen naar je toe met een training op maat. We werken een programma uit specifiek gericht op jouw werkveld. Zo staan je medewerkers sterk in het tekenen en presenteren met SketchUp.
home-img2.jpg

Onlinecursus

In ontwikkeling: volg in je eigen tempo de verschillende modules van de basiscursus online.

Ook expert worden in SketchUp?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.