PlaceMaker

in het kort

PlaceMaker functionaliteiten

PlaceMaker is een instand 3D stadsbouwer. Met deze extensie voor SketchUp Pro maak je snel en makkelijk terreinen, en importeer je 3D gebouwen, parametrische wegen en zelfs boom- en waterpartijen. Zo bespaar je veel tijd aan handmatig werk en geef je direct vorm aan steden en terreinen van over de hele wereld.

podium browser interface

Luchtfoto's in hoge resolutie

met PlaceMaker krijg je onbeperkt toegang tot hoge resolutie luchtfoto’s van zelfs de meest afgelegen plaatsen. Zowel grote als kleine gebieden kunnen worden geïmporteerd. Gebouwen en natuurgebieden die zich op de geselecteerde locatie bevinden, kunnen meteen in 3D in het model geplaatst worden.

placeholder

Terrein van hoge kwaliteit

voor vrijwel elke locatie biedt PlaceMaker gedetailleerde terrein modellen. Jij hebt de regie over de nauwkeurigheid en details van de geïmporteerde afbeelding. Bovendien kunnen alle geïmporteerde objecten makkelijk op het terrein worden geplaatst of gedrapeerd.

placeholder

3D gebouwen en infrastructuur

PlaceMaker gebruikt Open Street Map om 3D gebouwen, wegen, treinsporen, bomen, watergebieden en nog veel meer te importeren. Zo creëer je in een ogenblik steden van over de hele wereld en bespaar je zeeën van tijd.

PlaceMaker maakt gebruik van credits. Met een PlaceMaker abonnement maak je gebruik van de OpenStreetMap zonder hiervoor credits in te leveren. Luchtfoto’s, terrein en andere data betaal je een aanzienlijk lager aantal credits voor dan zonder abonnement.

 

Plus: de eerste 1000 credits krijg je bij je abonnement cadeau!

Producten en upgrades

alle PlaceMaker producten

Aanbieding!

SketchUp training + PlaceMaker licentie

Je kunt ook training bij ons volgen! SketchUp werkt op het oog zeer intuïtief, maar het kan zo veel meer! Volg een SketchUp training en haal het beste uit je tekenwerk!

Uit ervaring

Wat vinden onze klanten van PlaceMaker

Met PlaceMaker heb je toegang tot een eindeloze database van plattegronden, gebouwen, wegen en luchtfoto’s. Bij grote projecten bespaar je hierdoor dagen op de voorbereiding. We zien dat klanten deze extensie gebruiken om een omgeving goed in kaart te brengen. Het geeft eenvoudig inzicht in hoe een toekomstig gebouw in een bestaande omgeving past. Het bespaart een hoop tijd ten opzichte van het zelf tekenen van de omgeving en geeft een goed globaal beeld.

systeemeissen

Voor het gebruik van PlaceMaker

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.