Quantifier Pro

in het kort

Quantifier Pro

Wat is Quantifier Pro

Quantifier Pro is de ideale extensie om informatie uit een SketchUp model te halen. Het maakt rapportages over hoeveelheden en volumes, bijvoorbeeld: lengte, breedte, hoogte, aantallen, gewicht, kosten en nog veel meer. Deze extensie is uitstekend samen te gebruiken met Profile Builder 3.

Deze extensie werkt goed als je tijdens het tekenen eigenschappen toekent aan al je materiaal. Hoe nauwkeuriger je dit doet, hoe betrouwbaarder de rapportages zijn.

Rapportage mogelijkheden

Alle rapportages zijn gekoppeld aan het SketchUp model. Deze worden automatisch bijgewerkt wanneer het model veranderd. De rapportages zijn volledige aanpasbaar en je hebt controle over eenheden. Quantifier Pro ondersteunt diverse talen en valuta. Je kan gedetailleerde kosteninschattingen exporteren in HTML of CSV.

Functionaliteiten van Quantifier Pro:

  • Bereken oppervlaktes van alle componenten in je model. Gebruik deze functie bijvoorbeeld voor vloeren, muren, daken en meer.
  • Bereken volume: in Quantifier Pro is deze functie vele male sterker dan in SketchUp’s eigen Entity Info (object informatie). Het kan de totale volume van componenten en groepen berekenen, maar ook van geneste componenten. Het kan zelfs het volume berekenen van niet waterdichte objecten. Gebruik deze functie voor volume van beton, grind, tuinaarde, watertanks en meer.
  • Bereken gewicht: om van deze functionaliteit gebruik te maken geeft je een dichtheid aan een laag. Gewichtseenheden worden toegekend aan volume, oppervlakte of lengte.
  • Bereken lengte, breedte en hoogte van groepen en componenten.
  • Maak een kosten inschatting: ken kosten toe aan materialen, lagen, objecten of aan het totale model.

Producten en upgrades

Quantifier Pro bestellen:

BIM Bundle SketchUp
Sale!
BIM Bundle extensie
Vanaf: 79,00 Vanaf: 47,00
+

Aanbieding!

SketchUp training + Quantifier Pro licentie

Je kunt ook training bij ons volgen! SketchUp werkt op het oog zeer intuïtief, maar het kan zo veel meer! Volg een SketchUp training en haal het beste uit je tekenwerk!

Uit ervaring

Wat vinden onze klanten van Profile Builder.

systeemeissen

Voor het gebruik van Quantifier Pro

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.