Skalp for SketchUp

in het kort

Maak doorsnedes met Skalp

Wat doet Skalp

Met Skalp maak je prachtige doorsnedes en plattegronden van je model, die eindeloos aan te passen zijn. Zo kun je je doorsnedes vullen met elk beschikbaar materiaal, of geef je makkelijk vorm aan je eigen stijlen en patronen.

Skalp for sketchup afbeelding

Doorsnedes:

met de simpele interface en live updates tijdens het bewerken, wordt het makkelijk om prachtige secties vorm te geven. Patronen in het model worden automatisch aangegeven en genestelde groepen worden volledige ondersteunt. Bovendien is het mogelijk om meerdere schalen in één model te gebruiken, waardoor de afbeelding helemaal naar jouw wens kan worden aangepast.

Skalp Texture Mapping

Stijlen

één doorsnede kan op verschillende manieren worden gepresenteerd met Stijlen. Zo geef je elke scene zijn eigen karakter, met intuïtieve en krachtige texture mapping mogelijkheden. Patronen passen zich automatisch aan aan de schaal van je tekening.

pattern designer sketchup

Patroon ontwerp

met Skalp maak je prachtige texturen voor je doorsnedes, waardoor je op een creatieve manier vorm kan geven aan je model. Je hebt de mogelijkheid om duizenden standaard CAD patronen te importeren of je eigen patronen op te bouwen. Dit alles met volledige ondersteuning van schaal, transparantie, kleuren en lijndiktes.

Skalp export afbeelding

Exporteren

Vanuit Skalp exporteer je zo naar LayOut. Patronen en texturen blijven behouden bij export naar DXF en scenes zet je makkelijk in een keer over.
Export naar SketchUp Pro's LayOut.
Continue vernieuwing van Skalp doorsnedes in alle scenes. Export naar DXF, inclusief echte CAD patroonarceringen. Batch export van scenes naar DXF.

Skalp 4 SketchUp heeft de volgende adviesverkoopprijzen:

  • Nieuwe commerciële licentie: € 79,- excl. BTW
  • Upgrade vanaf Skalp v2.x: € 39,- excl. BTW

Producten en upgrades

alle Skalp producten

Skalp for SketchUp extensie
Skalp for SketchUp extensie
Vanaf: 39,00
+

Aanbieding!

SketchUp licentie + Skalp licentie

Je kunt ook training bij ons volgen! SketchUp werkt op het oog zeer intuïtief, maar het kan zo veel meer! Volg een SketchUp training en haal het beste uit je tekenwerk!

Uit ervaring

Wat vinden onze klanten van Skalp

Skalp voor SketchUp is een enorm behulpzame plugin. Het is makkelijk te gebruiken en biedt bovendien de mogelijkheid en flexibiliteit om steeds geavanceerdere tools toe te passen naarmate je het programma leert kennen. De ontwikkelaars hebben echt gekeken naar elk aspect van het maken van doorsnedes en dit op een overzichtelijke manier vormgegeven.

systeemeissen

Voor het gebruik van Skalp

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.