SketchUp Pro maintenance / subscription renewal

SketchUp Pro Classic / Subscription License verlengen kan hier

Verloopt je SketchUp subscription binnenkort, of is de maintenance van je SketchUp classic license (vaste licentie) verlopen? Verleng deze dan gemakkelijk via een van de onderstaande iconen. Voer bij het bestellen bij ‘opmerkingen’ je bestaande licentie-gegevens in. Wij maken de rest voor je in orde.

Andere reseller gehad?

Was je klant bij een andere reseller? Geen probleem. We nemen de licentie zonder zorgen over. Heb je verdere vragen, schroom dan niet om contact met ons te zoeken.

SketchUp Gold Reseller

Per 1 november 2019 zijn wij SketchUp Gold Reseller. We doen er alles aan om uw licentie koop of overname zo soepel mogelijk te laten verlopen.

SketchUp Pro subscription

SketchUp Pro subscription (abonnement)

274,00

Kies voor SketchUp als subscription! Je betaalt per jaar € 274,- en kunt onbeperkt gebruik maken van SketchUp Pro, zowel de desktopversie als de browserversie. Bovendien ontvang je gedurende dit jaar alle updates en technisch support. Daarna kun je steeds per jaar verlengen.

sketchup pro maintenance verlengensketchup pro maintenance verlengen

SketchUp classic maintenance verlengen

110,00

Classic licentie verlengen

Verleng de maintenance van je SketchUp Pro Classic licentie. Profiteer weer van de nieuwste desktopversie van SketchUp Pro. Bovendien ontvang je gedurende dit jaar alle updates en technisch support.

sketchup maintenance verlengen

SketchUp Pro kopen?

SketchUp Pro is het award winnende programma dat een complete manier van 3D ontwerpen levert.

SketchUp Pro is een enorm krachtige tool voor het creëren, bekijken en modificeren van je 3D ideeën. Het combineert de charme en spontaniteit van het potloodschetsen met de snelheid en flexibiliteit van de hedendaagse media.

Begin zelf met het creëren van de mooiste ontwerpen en koop vandaag nog één van onze SketchUp licenties.

SketchUpExpert denkt met je mee:

  • 100% installatiegarantie met gratis installatievideo
  • Meer dan 10 jaar ervaring met SketchUp
  • One-stop-shop: software, cursussen en 3D tekeningen uitbesteden
  • Persoonlijk contact en service

Nieuwe SketchUp licentie kopen:

SketchUp 2019

SketchUp kopen? Voordelen op een rij

3D Modelleren

Modellen importeren en delen vanuit het onuitputtelijke SketchUp 3D Warehouse.

BIM Tools

Importeer IFC modellen of classificeer BIM objecttypes aan geometrie.

Presentatie

LayOut gebruiken voor gekoppelde 2D ontwerpdocumenten en schermpresentaties in je eigen huisstijl en op je eigen papierformaat.

Printen

In hoge kwaliteit, elk formaat en meerdere pagina’s.

Wil jij meer uit SketchUp Pro halen?

SketchUp cursussen en training in heel Nederland

Cursussen

Wil je beginnen met SketchUp of je skills verder uitbreiden? Kijk dan eens bij ons cursusaanbod. Verschillende malen per jaar starten wij met nieuwe cursussen in Amersfoort en Eindhoven of op locatie. Ook voor privé en bedrijfstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer Cursussen

Tekeningen

Tekeningen helpen om je gedachtes te visualiseren. Voor zowel de particulier die wilt zien hoe zijn droomhuis eruit komt te zien als voor de ondernemer die zijn bedrijfsplannen wil onderbouwen met impressies. Er zijn honderden mogelijkheden met de 3D tekeningen van SketchUp Expert.

Meer Tekeningen

Andere producten

Behalve de SketchUp Pro licenties bieden we ook plugins aan zodat je renders nog beter tot hun recht komen. Je ontwerpen zijn niet van echt te onderscheiden. Of wat dacht je van een 3D SpaceNavigator muis? Haal het meeste uit je SketchUp ontwerpen met de extra producten die wij aanbieden!

Meer Producten