SketchUp speciaal voor Architecten

SketchUp Pro

Speciaal voor architecten

Maak in korte tijd een impressie
Ontwerpen met SketchUp is als tekenen met een potlood. De mogelijkheden en creativiteit zijn eindeloos. Geen ingewikkelde designsoftware, maar een intuïtief en ondersteunend programma waarmee je in korte tijd een impressie maakt.

 

Van impressie naar bouwtekeningen
SketchUp is er niet alleen om 3D visualisaties te maken. Het is ook fantastische software om van je visualisatie een bouwtekening te maken. Importeer plattegronden, teken verdiepingen, muurdiktes en details en maak het af met labels en maatvoering. SketchUp is bijzonder accuraat. Je kan er zeker van zijn dat iedereen die aan het project werkt alle informatie heeft die ze nodig hebben. En het mooie is: als je je 3D model veranderd, veranderd de bouwtekening mee!

 

Maak indruk met je presentatie
Exporteer hoge kwaliteit afbeeldingen en video’s van je model. Creëer een animatie en loop met je klant door het gebouw. SketchUp helpt je om je visie en je ontwerp te presenteren. Wil je nog meer indruk maken op je klanten? Maak gebruik van virtual reality apps om het echte WOW effect te krijgen.

capture SUview OverlayStep1

Optimaliseer je workflow

Met 3D Warehouse

Wil je je gebouw inrichten met stoelen, tafels, planten, kasten, etc? Het 3D warehouse werkt als een bibliotheek waaruit je onderdelen uit kan importeren in je eigen model.

Loop door je ontwerp

Met Mixed Reality

Loop met je klanten door je ontwerp met behulp van AR/VR of een mobile app.

Breng tot leven

Met Extension Warehouse

Een schat aan plug-ins waar je SEet maken van bijzondere geometrische vormen of creëren van foto realistische renders.

Mis geen details

Met gedetailleerde rapporten

Genereer een kostenoverzicht of onderdelenlijst door direct vanuit je model rapporten te te exporteren.
sketchup cursus computer

SketchUp Pro training

Welke trainingen bieden wij

Klassikale basiscursus

Wil je aan de slag gaan met SketchUp? De basistraining is de start voor elke ontwerper. Je leert hier de basisprincipes om je tekening vlot en correct op te bouwen. Daar heb je nog jaren profijt van!

Klassikale vervolgcursus
Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp LayOut.

 

InCompany training
Hebben jouw werknemers behoefte aan SketchUp kennis? Wij komen naar je toe met een training op maat. We werken een programma uit specifiek gericht op jouw werkveld. Zo staan je medewerkers sterk in het tekenen en presenteren met SketchUp.

SketchUp Pro licenties

Welke licentie past bij mij?

SketchUp Pro

Creëer professionele tekeningen
274 jaarlijks
  • Desktop en web
  • Ongelimiteerde Cloud opslag met Trimble connect
  • Support via community, e-mail en telefoon
  • AR Mobile viewer en XR Headset Viewing
  • Importeren en exporteren in vele bestandstypes
  • Ongelimiteerde 3D Warehouse downloads
  • LayOutInstallatie voor Mac of Windows

SketchUp studio

Ontwerp betere gebouwen
1095 jaarlijks
  • alle functionaliteiten van SketchUp Pro
  • Sefaira: energie en daglichtanalyse tijdens het tekenen
  • V-Ray for SketchUp: een slimme en snelle renderoplossing
Populair

Favoriete extensies

Bij Architecten

Met extensies (of plugins) voeg je functionaliteiten toe aan SketchUp. Hiermee kan je het programma volledig optimaliseren voor eigen gebruiken. Extenties kunnen bijvoorbeeld worden ingezet om sneller te tekenen, eenvoudig te presenteren of fotorealisme toe te voegen.

header 1

V-ray is een slimme en snelle renderoplossing. Het biedt vele belichting- en rendermogelijkheden om fotorealistische afbeeldingen te maken.

header 1

Enscape

Enscape is een real-time render oplossing. Het laat je in een aantal seconden je ontwerp zien in een realistische (render) weergave. Wijzigingen in je tekening zijn direct zichtbaar in de render.

 
skalp sketchup bestellen

Skalp

Met Skalp maak je  doorsnedes en plattegronden van je model, die eindeloos aan te passen zijn. Zo kun je je doorsnedes vullen met elk beschikbaar materiaal, of geef je makkelijk vorm aan je eigen stijlen en patronen.

Kubity bestellen

Kubity

Kubity is een applicatie voor het gebruik van Virtual en Augmented Reality in SketchUp. Je deelt hierdoor makkelijk je 3D model met je klanten of laat deze op groot scherm zien.

header 1

Profile Builder 2

Profile Builder 2 is een extensie om slimme profielen en assemblages te maken. Het lijkt op de follow- me tool, maar werkt beter en intuïtiever.

John Doe
John Doe
@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.