3D tekening laten maken

Specialist in 3D visualisatie

3D Visualisatie & Animatie

3D tekeningen maken, dat doen we al sinds de start van onze SketchUp ervaring. Van massa-studie tot verkoop visualisatie ten dienste van grote en kleine ondernemingen, maar ook van particuliere projecten.

 

Wil je ook een 3D visual of animatie? Schakel ons dan in. Met een goede 3D tekening krijg je een mooi beeld van hoe ‘iets’ kan gaan worden. Of het nu gaat om een variabele indeling van een event locatie, of om voorgenomen nieuwbouw of de plaatsing van een kunstwerk.

 

Van schets-stijl tot fotorealistische render staan we voor je klaar. Bekijk hieronder onze voorbeelden, stel ons je vragen, of vraag direct een offerte aan. Vanaf €500,- excl. btw maken we al de mooiste tekeningen

Specialist in 3D visualisatie

Van schets-stijl tot fotorealistische render staan we voor je klaar. Bekijk hieronder onze voorbeelden, stel ons je vragen, of vraag direct een offerte aan. Vanaf €500,- excl. btw maken we al de mooiste tekeningen.

visualisatie Voor elk project

Strakke lijntekeningen & realistische renders

Objecten

Elk object is bijzonder en kan worden gerenderd. Denk aan kunstwerken, tuinen, bouwwerken, standbouw, podia en (spoor)wegen.

Interieur

Bekijk het interieur van je gebouw in 3D. Alles kan worden getekend, van inbouwkast tot meubels.

Creëer inzicht in va de ontwerp tot de bouwfase. Lever in schetsvorm, of gedetailleerde animatie.

Vastgoed

Vastgoed visualisatie is uitstekend voor nieuwbouw,  renovatie en transformatie-plannen van bestaande bouw.

Het geeft stakeholders inzicht in de te realiseren plannen en dient tevens als pr-materiaal voor de verkoop-fase.

jouw sketchupexpert

Wie kunnen wij waarmee helpen?

Eventbranche

Organiseer jij een evenement en ben jij verantwoordelijk voor de inrichting van dit event? Dan wil jij de ruimte(s) zo optimaal mogelijk benutten. Wij kunnen je helpen door een 3D tekening te maken van jouw ruimte zodat jij zelf alleen maar aan de slag hoeft te gaan met de inrichting. Wij tekenen de muren, deuren, ramen en belangrijkste punten voor jou en jij gaat aan de slag met de stoelen, tafels, buffet en alle andere elementen voor de inrichting.

Interieur-professional

Ben jij een interieurstylist? Met jouw 3D interieurontwerp komen jouw ideeën en creaties tot leven voor jouw klanten. Wij kunnen je hierbij ondersteunen door een 3d tekening interieur voor jou te maken. In SketchUp verzorgen wij de muren, ramen, deuren en andere aandachtspunten en jij gaan aan de slag met de vloeren, lampen, meubels, planten en al het andere wat nodig is om jouw 3D interieurontwerp te laten schitteren!

Vastgoed & tuin

Je wilt weten hoe je object er uit komt te zien. Wat er na een geplande verbouwing kan gebeuren. We realiseren artist impressions om nieuwe bewoners aan te trekken, maar ook tuinen en voorstellen om een bedrijfspand nieuw leven in te blazen. Variërend van  aanbouw tot planologisch voorstel

 

We realiseren vastgoed visualisatie voor zowel gebouw als tuin-aanzichten. Zowel gebouwen / verbouwingen als het tuin-aanzicht zelf brengen we voor je in beeld.

Meer toepassingen

Er zijn nog zoveel mogelijkheden om een SketchUp 3D tekening in te zetten! We helpen bouwontwikkelaars of architecten bij het visualiseren van hun bouwprojecten, ruimtelijke planning bij omgevingsontwerpen, bedrijven bij de inrichting van hun kantoor, etc. De mogelijkheden zijn oneindig. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan voor een passend voorstel!

Diverse klantengroep

SketchUpExpert heeft in de loop der jaren diverse partijen bediend van training, visuals of software.

Kies voor SketchUpExpert.com

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze visualisatie opties:

3D tekening

Een getekende 3D visual voor presentatie doeleinden. 

3D halffabrikaat

Wij de bouwkunde schil, jij de inrichting. Een halffabrikaat zorgt ervoor dat je de tijdrovende basis niet hoeft uit te voeren. Onze tekenservice levert kwaliteit en bespaart tijd. Ideaal voor interieurstylisten en architecten.

3D fotorealistisch

Renders zijn een fantastische manier om van je 3D visualisatie een ware artist impression te maken. In elke stijl en tot in het kleinste detail een high end visualisatie. De meest realistische manier van presenteren!

3d-tekening-voor-rendering 3d-tekening-na-laten-renderen

Getekend of gerenderd

Renderen (realisme toevoegen) maakt van een tekening een echte visual. Render-tekeningen kunnen zelfs worden geanimeerd.

Bekijk hieronder het verschil tussen een tekening en een render.

Informatie of offerte

Wil je een 3D visual of animatie laten maken? 

We hebben diverse mogelijkheden voor je, vanaf €500,- excl. btw. Ook zijn we open voor langdurige uitdagingen voor een fixed fee

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.