3D tekening uitbesteden voor verschillende doeleinden

Wil jij graag je 3D tekening uitbesteden? Wij maken prachtige tekeningen voor allerhande doeleinden: plattegronden, tuinen, huizen, villa’s, kantoorgebouwen, straten, pleinen, openbaar vervoer of camera toezicht. Van aanvraag tot oplevering zijn we je bij alle vragen van dienst en werken we naar een eindresultaat dat bij je past:

3D tekening

De basis van een goed 3d visualisatie ligt in detail en structuur. Een SketchUp tekening is altijd correct opgebouwd in componenten en lagen. Met slechte een oude tekening, ruwe schetsen of foto’s kunnen wij al een model maken. Vanuit onze bouwkunde achtergrond en jarenlange ervaring denken we graag met je mee over plaatsing, kleur, ruimteverdeling, loopstromen of veiligheid.

SketchUp 3d tekening - plattegrond restaurant SketchUp Expert
SketchUp halffabrikaat - tekening restaurant SketchUp Expert

3D halffabrikaat

Specialisten willen graag hun specialisme beoefenen. Ons specialisme is 3D tekenen met SketchUp. Wij zorgen voor de ruwbouw, jij doet de afbouw. Zo kan jij je bezig houden met waar jij goed in bent: interieur inrichten.

3D fotorealistisch

Een SketchUp tekening is de basis voor zo veel meer. Met een render maak je foto realistische afbeeldingen van het 3D model. Prachtige afbeeldingen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Zeer geschikt voor presentaties en reclamedoeleinden.

Offerte aanvragen
SketchUp fotorealistisch - render luxe villa SketchUp Expert

Onze werkwijze doorloopt de volgende stappen

 • 1. Lever zo veel mogelijk projectinformatie aan

  Alles wat aan het project gerelateerd is kunnen we gebruiken. Een projectomschrijving, (ruwe) schetsen, CAD-tekeningen, foto’s of sfeerimpressie. Op deze manier hebben we snel een overzicht en kunnen we voortvarend het project realiseren. Aanmelden kan via ons offerte formulier.

 • 2. Persoonlijk contact

  Naar aanleiding van de ingezonden stukken nemen we persoonlijk contact op om de wensen verder door te spreken. Dit kan telefonisch of bij ons op kantoor.

 • 3. Offerte

  Op basis van de ingezonden stukken maken we een offerte op maat.

 • 4. We visualiseren de overeengekomen wensen

  Na akkoord en aanbetaling kunnen we direct aan de slag.

Vrijblijvende offerte