Contact met SketchUp Expert

Heb je vragen of een offerteverzoek? We helpen je graag.

Contact of offerte

Waar kan ik je mee helpen?

Neem gerust contact met ons op. Ook als je wilt bestellen via een offerte. Neem voor korte vragen contact op via telefoon of What’sApp 

We zijn op werkdagen tussen 10:00 en 15:00 telefonisch bereikbaar. 

Vragen kunnen ook via Whats’app of email worden gesteld. 

Wil je ons bezoeken? Maak dan even een afspraak.

App met ons

Klik op de link om Whats'App te openen, of voeg ons nummer toe:
033-2022177

Bel met ons

Heb je een vraag of is je iets niet duidelijk? bel via het onderstaande nummer.

033-2022177

Helpcenter

Veelgestelde vragen:

Ja, geen probleem, stuur ons een bericht met daarin je aanvraag. 

Uiteraard! Vul hiernaast de aanvraag in, en we nemen spoedig contact met je op. 

Kijk ook bij SketchUpexpert.com/maatwerk

Je kunt de software die wij aanbieden ook bij ons verlengen. We kunnen tevens het licentiebeheer van jou of een andere partij overnemen. 

Ga naar SketchUpExpert.com/verlengen

Bestellingen worden vlot uitgeleverd.  Meestal lukt het binnen 1 werkdag, maar soms is er een levertijd van 2 werkdagen omdat we soms te maken hebben met internationale inkoopsystemen. 

Helpcenter

Neem contact op

Bedrijfsgegevens

SketchUpExpert.com is onderdeel van CROSSX VOF. We zijn reeds 12 jaar actief. BTW Nr: NL856033753B01 KvK: 65240111

Telefoon / WhatsApp

033 – 20 221 77

Ons adres

Amsterdamseweg 43 3812 RP Amersfoort

E-mailadres

info @ sketchupexpert.com

FAQ

Veelgestelde vragen over SketchUp.

Er is een gratis SketchUp versie SketchUp Free. Je kunt SketchUp free alleen gebruiken via je webbrowser. De export mogelijkheden zijn beperkt, en SketchUp Layout werken helaas niet.

SketchUp Pro is voor professioneel gebruik en kost ongeveer €25,- per maand (per jaar te voldoen.) 

Bestel SketchUp Pro hier.

SketchUp is te koop bij SketchUpExpert.com . Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring in SketchUp training, licenties en tekenwerk.

SketchUp Pro is te koop vanaf €274 per jaar (excl. btw)*. Je koopt dan een abonnement waarin je een jaar recht hebt om SketchUp op je computer en in je browser te kunnen gebruiken.

(*deze prijs is een momentopname en kan op moment van aankoop verschillen) 

Met de SketchUp Pro Subscription kan je meer ten opzichte van de klassieke koopversie. Je hebt toegang tot de premium webversie, ongelimiteerde opslag in de cloud (Trimble Connect Business) en SketchUp Viewer apps voor mobile, Augmented Reality en Virtual Reality. Daarmee kan je je model gemakkelijker laten zien aan je klanten

Het kan zijn dat SketchUp erg traag is. Dat is natuurlijk vervelend. Met onderstaande tips is het probleem te verhelpen: 1: Je model is te zwaar: Als je model afkomstig is uit een ader programma, dan kan het model zelf a te zwaar zijn. Probeer een nieuwe export

Je kunt SketchUp gebruiken op een Windows of een Mac computer. Let wel op de systeemeisen. Zorg (bij Windows) dat je een snelle computer hebt geschikt voor OpenGL 4. Een extra grafische kaart is aan te raden, alsmede een snelle processor en een SSD harde schijf

SketchUp leer je bij SketchUp Expert. Je krijgt drie volle dagen de tijd om het programma klassikaal onder de knie te krijgen. We hebben een eigen Nederlandstalige reader. Al meer dan 500 cursisten zijn je voorgegaan.

Grote en kleine bedrijven werken met SketchUp. Heb je een groot aantal licenties nodig (9+), kijk dan op de grootzakelijke pagina

Ja. Er is een 30 dagen SketchUp trial versie. Download SketchUp via onze site, en meld je aan met een Trimble ID.

Ja, dat is geen probleem. Schuif aan bij een klassikale cursus of boek een 1-op-1 training. SketchUp les krijgen met je bedriijf? Boek een in-Company training zodat iedereen perfect met SketchUp om kan gaan.

Jazeker. We zijn SketchUp Autorized Trainer. Dat betekend dat we jaarlijks examen afleggen en onze kennis altijd up-to-date is. Boek gerust een training

Dat kan bij ons. De nieuwste versie van Sketchup kan je hier downloaden. Laat kort je gegevens bij ons achter, en bekijk de installatie video. Je kunt SketchUp ook bij ons aanschaffen. Je hebt Nederlandstalige ondersteuning.

Sketchup is een heel intuïtief programma. Het is leuk en gemakkelijk en heel veel bedrijven en particulieren maken er gebruik van. Mocht je er nieuw aan beginnen, dan is het sterk aan te raden om eerst een training te volgen. Vaak kunnen acties sneller en makkelijker dan dat je zou denken. Het is zonde om een verkeerde routine aan te leren. Voor zowel nieuwe als bestaande gebruikers is een basiscursus een uitstekende optie om je kennis en vaardigheden up-to-date te krijgen.

Je hoeft niet altijd over een actieve verbinding te beschikken. Wel heb je ongeveer 1 keer per maand internet nodig, zodat SketchUp je licentie kan nakijken. Je hebt dus een internet verbinding nodig, maar niet altijd actief. Voor 3D warehouse, een online bibliotheek heb je wel internet nodig.

Nee, standaard kan dat niet. Het is dan ook raadzaam om de bron-tekening op te slaan als een oudere SketchUp Pro versie. Ga naar File > Save As > en klik dan op “Save as type” . Kies dan de beoogde SketchUp versie en klik op ‘Save’ om op te slaan

Ja, dat kan. Je kunt 3Ds en DWG bestanden inladen. Voor nieuwere versies is er ook een goede .ifc import beschikbaar.

Ja, dat kan. Ga naar file > export > 2D graphic . Kies het export formaat en het bestand, en exporteer.

Onterecht het best bewaarde geheime wapen van de SketchUp Pro bundel. Met Layout koppel je SketchUp aan (virtueel) papier. Maak een onderhoek met je bedrijfslogo en plaats aanzichten en 3D, compleet met maten en beschrijving, op papier. Je kunt tekeningen op schaal weergeven en exporteren, presenteren of uitprinten. Volg een SketchUp Layout gevorderden cursus en leer de fijne kneepjes van dit prachtige programma!

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.