Nieuw! Elke maand een live online basiscursus SketchUp.

meer informatie >

Een training specifiek voor jouw medewerkers

SketchUp InCompany training

Wat leer je?

We stellen een programma op basis van jouw wensen. Dat kan een combinatie zijn van de basiscursus + vervolgcursus + eventueel specifieke vakgerichte kennis. Je ontvangt een eigen SketchUp handleiding met heldere structuur en vriendelijke aandacht van onze docenten.

 

Voor wie?

Voor bedrijven die meerdere medewerkers willen trainen in SketchUp. De InCompany training wordt gegeven vanaf 5 deelnemers.

 

Software

We leveren zowel SketchUp als diverse (render) plugins. Neem contact op voor een passend aanbod.

 

Locatie

Volg deze training op één van onze eigen locaties; Eindhoven, Amersfoort, Amsterdam. Of we komen in overleg bij jou op locatie.

 

Duur cursus

Afhankelijk van je wensen stellen we een programma op.

 

Vragen? Neem contact op

Authorised Training Center

Wij zijn SketchUp Pro Authorised Training Center. Onze docenten zijn gecertificeerd trainer van het programma.

Een SketchUp Incompany training

Een solide basis voor alle medewerkers

Voor veel bedrijven en gemeenten is SketchUp een instrument bij uitstek om zaken eenvoudig en effectief te visualiseren. Zo kan je in een vroeg stadium laten zien wat voor impact voorgenomen plannen hebben op de omgeving.

Wij leveren docenten die intern je medewerkers trainen in het gebruik van SketchUp. Van de basis tot de fijne kneepjes. Uiteraard inclusief de benodigde materialen en licenties.

We geven incompany trainingen zowel in Nederland als in België. We hebben ervaring in het geven van training in het Nederlands en in het Engels.

 

Omdat deze cursussen geheel worden aangepast aan jouw wensen of de wensen van het bedrijf, is het het beste om direct contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

John Doe
John Doe
@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Overzicht

Onze Cursuslocaties

Amersfoort

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Amersfoort, naast het Stadhuis. Perfect bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Zwolle, Assen of Apeldoorn. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand.

Eindhoven

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Eindhoven Strijp-S. Prima bereikbaar vanuit Maastricht, Antwerpen, Tilburg , Den Bosch en Breda. In het Microlab bevindt je je in een prachtige en historische omgeving, vlakbij het bekende Philips Klokgebouw.

Amersfoort

Onze cursuslocatie in Amsterdam is het inspirerende pand Restaurant InStock. Ze hebben niet alleen een mooie ruimte maar ook heerlijk duurzaam eten! Alles is tot in de puntjes verzorgd!

Overzicht

Overige Cursussen

home-img2.jpg
Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp LayOut.
home-img2.jpg

Onlinecursus

In ontwikkeling: volg in je eigen tempo de verschillende modules van de basiscursus online.

Ook expert worden in SketchUp?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.