SketchUp cursus Amsterdam volg je bij de SketchUpExpert.com!

SketchUp Pro basiscursus – wat leer je?

Met een SketchUp cursus Amsterdam van de SketchUpExpert.com leg je een degelijke basis voor al je 3D tekenwerk. De fijne kneepjes en verborgen trucjes brengen we je bij. Zowel de beginnende als de gevorderde SketchUp 3D tekenaars bieden we de mogelijkheid om een cursus te volgen. Of het nu gaat om het instellen van je programma of het tekenen van het kleinste detail: we helpen je op weg!

Met de SketchUp basiscursus  leer je in drie dagen de essentiële basis van SketchUp Pro. Zowel voor Mac als Windows gebruikers bieden we een zeer geschikt startpunt voor zowel beginners als gebruikers die een goede basis missen in SketchUp.

  • Voor iedereen die wil beginnen met SketchUp: interieurstylisten, planologen, constructie- en bouwbedrijven, landschapsarchitectuur en nog vele andere.
  • Drie lesdagen van 10.00-16.00uur plus huiswerkopdrachten voor thuis
    • Dag 1 | Basis en tekenen 
    • Dag 2 | Verplaatsen, kopiëren en structureren 
    • Dag 3: | Oefenen en presenteren

Meer details over de inhoud van de SketchUp Pro Basiscursus vind je hier

Nog geen genoeg gehad van SketchUp? Onze SketchUp Pro gevorderdencursus duurt twee dagen en is het vervolg op de SketchUp Pro basiscursus. Deze cursus geven we regelmatig op onze locatie in Amersfoort.

Cursus SketchUp Amsterdam

Aankomende SketchUp cursussen in Amsterdam

Wel interesse maar niet op deze datum of locatie?

Wil jij graag een SketchUp cursus volgen op een andere datum of locatie? Ben je met een groep geïnteresseerden of wil je juist een privé cursus? Vul je gegevens in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Speciale aanvraag

Les volgen in Amsterdam

Bereikbaarheid

SketchUp cursus Amsterdam: op deze inspirerende locatie geven we SketchUp lessen in het westen van het land. Wil jij liever op een andere locatie een klassikale SketchUp cursus volgen? Dat is geen probleem! Wij verzorgen ook cursussen in Amersfoort, Culemborg, Eindhoven en Groningen. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!

Direct cursus boeken

Met de trein

Onze cursuslocatie ligt op slechts enkele minuten vanaf Amsterdam centraal met het OV.

Vanuit Utrecht

Met de auto ben je vanuit Utrecht in drie kwartier op onze locatie in Amsterdam. Natuurlijk alleen als het niet te druk is op de A1 of A2.

Vanuit Rotterdam en Den Haag

In een uurtje rijdt je vanuit de richting Rotterdam / Den Haag over de A4 naar deze locatie in Amsterdam.