Leer SketchUp bij Design-Post-Amsterdam in

Amsterdam

Wat leer je?

Je ontwerpt de mooiste objecten, tuinen of gebieden in 3D met SketchUp!  Alles accuraat en op de millimeter nauwkeurig. Je leert altijd tekenen met de nieuwste versie. 3D tekenen is dankzij dit programma makkelijk, toegankelijk en in 3 dagen aan te leren. 

 

Elke klassikale training is geheel verzorgd met:

  • Lesdagen van 10:00 tot 16:00
  • Nederlandstalige handleiding
  • Uitgebreide lunch
  • Ondersteunend video-materiaal
  • Uitgebreide lunch

Diverse trainingen

  • Basiscursus ( 3 dagen )
  • Vervolgcursus Layout ( 2 dagen)
  • Opfriscursus (1 dag)

 

Waarom training?

Zelf starten met SketchUp lijkt makkelijk. Maar als je er zelf mee start kan je voorbij lopen aan vele functies en aan een goede opbouw.  De fijne kneepjes en verborgen trucjes brengen we je bij.

We hebben al vele mensen getraind, vanuit uiteenlopende vakgebieden en met verschillende niveau’s. Je hebt zowel als starter als gevorderde veel baat bij het volgen van een basiscursus. 

 

Geschikt voor Mac & Windows

In 3 dagen leer je bij de SketchUp basiscursus  de essentiële basis van SketchUp Pro. Het programma is geweldig voor zowel Windows als Mac gebruikers. De handleiding (in eigen huis gemaakt) is geschreven voor beide systemen.

Vragen of twijfels? neem gerust contact op

Authorised Training Center

Wij zijn SketchUp Pro Authorised Training Center. Onze docenten zijn gecertificeerd trainer van SketchUp Pro en op de hoogte van de nieuwste funcies.

Informatie haal je uit een boek, een vak leren doe je bij een leermeester

Maarten Pontier (mede eigenaar)

Leer 3D tekenen met SketchUp Pro

De essentiële start met SketchUp in drie dagen voor Windows en Mac!

Design8 Platinum reseller Sketchup en Enscpae

Leer 3D tekenen met SketchUp

SketchUp kent een enorm brede gebruikersgroep. Dat maakt het ook zo leuk! Denk aan professionals uit reclame, interieur, architectuur, stedenbouw, landschap, hout bouwers, staal ontwerpers, meubelmakers, gemeenten en event-specialisten. 

De aantrekkingskracht van SketchUp. 

SketchUp is altijd een mooie vaardigheid om op zak te hebben. Het aantal gebruikers groeit jaarlijks fors, en bij vele (grote) bedrijven is

SketchUp dan ook niet meer weg te denken. Maar bovendien is het ook een leuk en positief-verslavend programma.

Basis, vervolg en opfriscursus

De training is uitgebreid, en we loodsen je er op didactische wijze doorheen.

Wat krijg je?

Kies hier je Aankomende cursus

reacties van onze cursisten

Charley Boon
Charley Boon
Lees verder
Dit hadden wij eerder moeten doen. Wij werken al jaren met sketch-up, sinds de cursus van Maarten werken wij bijna 2x zo snel. Hij heeft een enorme kennis en heeft overal trucjes voor. Fijn is dat je hem na de training gerust een mailtje kan sturen met je vragen. Ik kom zeker terug!
Marcella Woff
Marcella Woff
Lees verder
Heel goede les, inspirerende voorbeelden, echt verder geholpen! Dankjewel:))
Fiona Kok
Fiona Kok
Lees verder
Ik heb de Sketchup lessen met veel plezier doorlopen. Maarten geeft heldere uitleg en de lessen zijn goed te volgen. Ik heb echt veel bij geleerd in 3 dagen. Ik zou deze cursus zeker aanraden om te volgen, wanneer je je wilt verdiepen in sketchup.

Overzicht

Onze Cursuslocaties

Amersfoort

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Amersfoort, naast het Stadhuis. Perfect bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Zwolle, Assen of Apeldoorn. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand.

Eindhoven

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Eindhoven Strijp-S. Prima bereikbaar vanuit Maastricht, Antwerpen, Tilburg , Den Bosch en Breda. In het Microlab bevindt je je in een prachtige en historische omgeving, vlakbij het bekende Philips Klokgebouw.

Amsterdam

DesignPost Amsterdam! Een geweldige inspirerende locatie in Amsterdam. DesignPost is een uitgebreide showroom van diverse design merken. 

Het is een stukje lopen vanaf de tram/bushalte (10 minuten) maar het is het meer dan waard! 

Overzicht

Overige Cursussen

home-img2.jpg

Vervolgcursus

Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp LayOut.
home-img2.jpg

Maatwerkcursus

De zakelijke InCompany training: hebben jouw werknemers behoefte aan SketchUp kennis? Wij komen naar je toe met een training op maat. We werken een programma uit specifiek gericht op jouw werkveld. Zo staan je medewerkers sterk in het tekenen en presenteren met SketchUp.
home-img2.jpg

Onlinecursus

In ontwikkeling: volg in je eigen tempo de verschillende modules van de basiscursus online.

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.