SketchUp Cursus Locatie Amsterdam


Leer de basis van SketchUp tijdens de 3 Daagse Training.

 – Inclusief uitgebreide lunch bij inStock –

Een greep uit onze SketchUp gebruikers:

SketchUp Pro basiscursus – wat leer je?

Met SketchUp geef je al je ideeën vorm in 3D. Tot op de millimeter nauwkeurig.  Je leert de essentiële basis in onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Begeleid door enthousiaste docenten en op de inspirerende locatie Restaurant InStock in Amsterdam.

De training is geheel verzorgd met:

  • 3 dagen les van 10:00 tot 16:00
  • Nederlandstalige handleiding
  • Uitgebreide lunch
  • Ondersteunend video-materiaal
  • Uitgebreide lunch van InStock.

SketchUp is op het eerste gezicht intuïtief, maar er zit een hoop extra achter verscholen. De fijne kneepjes en verborgen trucjes brengen we je bij. Zowel de beginnende als de gevorderde SketchUp 3D tekenaars bieden we de mogelijkheid om een cursus te volgen. Of het nu gaat om het instellen van je programma of het tekenen van het kleinste detail: we helpen je op weg!

Geschikt voor Mac & Windows

Met de SketchUp basiscursus  leer je in drie dagen de essentiële basis van SketchUp Pro. Zowel voor Mac als Windows gebruikers bieden we een zeer geschikt startpunt voor zowel beginners als gebruikers die een goede basis missen in SketchUp.

Voor wie is SketchUp geschikt?

Voor iedereen die 3D wil tekenen! Professionals in hout en staal, reclame, interieur, planologie, landschap, architectuur, constructie, gemeenten en event-specialisten.

Steeds meer sectoren maken ervan gebruik en de gebruikersgroep groeit nog steeds hard. SketchUp is dus altijd een mooie vaardigheid om op zak te hebben. Maar bovendien is het ook een leuk en positief-verslavend programma.

Kom je bij ons training volgen, dan zien de dagen er als volgt uit:

Drie lesdagen van 10.00-16.00uur plus huiswerkopdrachten voor thuis
Dag 1 | Basistools, navigeren en tekenen
Dag 2 | Verplaatsen, kopiëren en structureren
Dag 3: | Overtrekken , oefenen, en presenteren

Meer details over de inhoud van de SketchUp Pro Basiscursus vind je hier


 

Nog geen genoeg gehad van SketchUp? Onze SketchUp Pro gevorderdencursus duurt twee dagen en is het vervolg op de SketchUp Pro basiscursus. Deze cursus geven we regelmatig op onze locatie in Amersfoort.

Aankomende SketchUp cursussen in Amsterdam

(inclusief of exclusief SketchUp licentie)

Reviewscore door studenten (4,5/5 sterren),
Coronaproof en maximaal 10 personen

Wel interesse maar niet op deze datum of locatie?

Wil jij graag een SketchUp cursus volgen op een andere datum of locatie? Ben je met een groep geïnteresseerden of wil je juist een privé cursus? Vul je gegevens in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Speciale aanvraag

Bereikbaarheid van locatie Amsterdam

(Ook cursus in Amersfoort & Eindhoven)

Deze cursus geven we bij InStock Amsterdam

Onze cursuslocatie is goed bereikbaar. Reis met het OV of op de fiets naar de Czaar Peterstraat 21, 1018 NW Amsterdam

Parkeren en Openbaar vervoer.
Betaald parkeren voor de deur of bij parkeergarage Oostenburgereiland. Daar vandaan is het zeven minuten lopen, of parkeer voordelig P+R Zeeburg, neem dan tram 26 naar Rietlandpark en stap over op lijn 7 naar 1e Coehoornstraat. Daar stap je uit voor de deur van InStock.

Met de trein

Onze cursuslocatie is goed bereikbaar. Je kunt parkeren voor de deur, in de nabei gelegen parkeergarage, of bij een P+R. Een stukje met de tram of metro, en je bent er!

Vanuit Utrecht

Met de auto ben je vanuit Utrecht in drie kwartier op onze locatie in Amsterdam. Natuurlijk alleen als het niet te druk is op de A1 of A2.

Vanuit Rotterdam en Den Haag

Met de auto rijdt je inn een uurtje rijdt je vanuit de richting Rotterdam / Den Haag over de A4 naar deze locatie in Amsterdam. Je kunt ook met de InterCity Direct over de HSL naar Amsterdam Centraal. Daarna een stukje metro of tram en je bent er!

SketchUp cursus Amsterdam: op deze inspirerende locatie geven we SketchUp lessen in het westen van het land. Wil jij liever op een andere locatie een klassikale SketchUp cursus volgen? Dat is geen probleem! Wij verzorgen ook cursussen in AmersfoortEindhoven en op verzoek in Groningen. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!