SketchUp cursus Eindhoven volg je bij de SketchUpExpert.com!

Wat leer je tijdens de SketchUp cursus Eindhoven?

Met een SketchUp cursus Eindhoven van de SketchUpExpert.com leg je een degelijke basis voor al je 3D tekenwerk. De fijne kneepjes en verborgen trucjes brengen we je bij. Zowel de beginnende als de gevorderde SketchUp 3D tekenaars bieden we de mogelijkheid om een cursus te volgen. Of het nu gaat om het instellen van je programma of het tekenen van het kleinste detail: we helpen je op weg!

Met de SketchUp basiscursus  leer je in drie dagen de essentiële basis van SketchUp. Zowel voor Mac als Windows gebruikers bieden we een zeer geschikt startpunt voor zowel beginner als gebruikers die een goede basis missen in SketchUp.

Nog geen genoeg gehad van SketchUp? Onze SketchUp gevorderdencursus duurt twee dagen en is het vervolg op de SketchUp basis cursus. Met maximaal zeven andere cursisten duik je dieper in de materie van SketchUp Pro. Je workflow wordt sneller en je leert op een professionele manier je tekeningen presenteren met behulp van SketchUp LayOut. Deze geven we regelmatig op onze locatie in Amersfoort.

Cursussen bij Microlab in Eindhoven

Nog zo’n gave locatie om een cursus te geven: Microlab Eindhoven opent zijn deuren voor SketchUpExpert.com. Microlab is een ontmoetingsplek voor vele ontwerpers. Met prachtige vergaderruimtes, creatieve werkplekken en een echte workshop dé plek waar ideeën realiteit worden.  Wil jij ronddwalen tussen de laatste trends en volop inspiratie opdoen? Dan is de locatie van deze SketchUp cursus je op het lijf geschreven.

SketchUp cursus Eindhoven
SketchUp cursus Eindhoven Broeinest
Cursus SketchUp Amsterdam

Wil jij liever op een andere locatie een klassikale SketchUp cursus volgen? Dat is geen probleem! Wij verzorgen ook cursussen in Amersfoort, AmsterdamCulemborg en Groningen. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!

Aankomende SketchUp cursussen in Eindhoven

Wel interesse maar niet op deze datum of locatie?

Wil jij graag een SketchUp cursus volgen op een andere datum of locatie? Ben je met een groep geïnteresseerden of wil je juist een privé cursus? Vul je gegevens in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Speciale aanvraag

Eindhoven - centraal in Zuid-Nederland

SketchUp cursus Eindhoven: op de inspirerende locatie Strijp-S geven we SketchUp lessen in het zuiden van het land. Dit voormalig bedrijventerrein van Phillips is uitgegroeid tot dé creative broedplaats voor de design en techniek. Met een scala aan kunst, cultuur, evenementen en industriële bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om op deze locatie een SketchUp cursus te volgen.

Direct cursus boeken

Met de trein

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Eindhoven Strijp. Naast het bekende Klokgebouw.

Vanuit Utrecht

Met de auto ben je vanuit hartje Utrecht binnen een dik uur op onze locatie in Eindhoven. Natuurlijk alleen als het niet te druk is op de A2.

Vanuit Tilburg

Onze locatie ligt aan de oostkant van Eindhoven. Makkelijk te bereiken dus vanuit Breda in ongeveer 40 minuten en vanuit Tilburg in geen 30 minuten.

Vanuit Maastricht

Vanuit het Zuiden ben je net iets langer dan een uur onderweg; in ongeveer 70 minuten ben je vanuit Maastricht op onze locatie.

Een lekkere lunch tijdens de training

Tijdens deze SketchUp cursus Eindhoven bieden we je een heerlijke lunch aan te bieden. De lunch neemt ongeveer een uur in beslag. Zo heb je even de tijd om alle informatie uit de cursus op je te laten inwerken en rond te kijken op de locatie.

Cursus Sketchup Broeinest Eindhoven