SketchUp Pro bestellen

SUBSCRIPTION Abonnement & CLASSIC LICENTIE

SketchUp Pro kopen

Koop SketchUp bij SketchUpExpert.com.  We zijn Gold Reseller en bedienen klanten met vriendelijke en correcte service.  SketchUp Pro 2020.2 is de meest recente versie. Zowel SketchUp Pro als Layout & Stylebuilder zitten in het pakket. De nieuwste versie bevat uitstekende functies om je model correct op te bouwen en weer te geven. 

Koop SketchUp Pro nog voordeliger met een basiscursus of een training op maat.

ACTIE! EERSTE JAAR €265,- (EXCL BTW)

SketchUp Pro Subscription (1 jaar)

Ook voor groot zakelijk: schaalbaar tot vele gebruikers

Licentie verlengen / Gebruiker toevoegen?

Uitverkoopactie: Geen €636 maar €600,- excl btw.

SketchUp Pro Classic Licence

Verkoop stopt per

(Licentie voor onbepaalde tijd + 1 jaar recht op updates)

Verkoop stopt per

Dagen
Uren

LET OP:

Wil je een permanente licentie van SketchUp Pro 2020 (en 2021) ? Dan heb je nog enkele dagen de kans!

 

SketchUp Pro Classic, de betaalde vaste licentie stopt met bestaan. Per 2 november stopt hiervan de verkoop. Je krijgt er 1 jaar onderhoud (maintenance) bij, dus je krijgt in 2021 ook nog toegang tot de nieuwste versie.

 

Na kan je deze versie blijven gebruiken, maar niet meer updaten. Je zult dan moeten overstappen naar het Subscription abonnement. 

 

Aanbieding!

SketchUp Pro + Training

SketchUp aanschaffen en meteen goed leren!  SketchUp werkt op het oog zeer intuïtief, maar het kan zo veel meer! Volg een SketchUp training en krijg de licentie bijna cadeau!

FAQ 1

Meerdere licenties? Geen netwerk maar een subscription!

Een subscription is een zeer toekomstgerichte licentievorm met vele bijkomende voordelen. Je kunt vanaf een beheer-adres makkelijk licenties toekennen en onttrekken. Bijvoorbeeld voor tijdelijke medewerkers of bij verloop van personeel.

 

SketchUpExpert beheert vele grote partijen, zoals gemeentes, stedenbouwkundige en architectenbureau’s.

 

Vragen over deze vorm? Neem contact met ons op. 

FAQ 2

SketchUp Pro licentie - kopen of een abonnement?

De nieuwe standaard is dat je de SketchUp Pro licentie nu kunt bestellen als jaarabonnement. Op die manier betaal je jaarlijks om gebruik te kunnen maken. Met een subscription ontvang je meer functionaliteit ten opzichte van het klassieke licentiemodel, zoals toegang tot de premium webversie, ongelimiteerde opslag in de cloud (Trimble Connect Business) en SketchUp Viewer apps voor mobile, Augmented Reality en Virtual Reality.

 

Verloopt je licentie bijna? Verleng hem dan gemakkelijk via onze site. De bestanden op je computer zijn en blijven altijd van jou. Vind je het fijn om hierbij hulp te krijgen? Neem dan contact met ons op.

nieuw

SketchUp Pro 2020

Er zijn diverse handige functionaliteiten toegevoegd, zoals het aflezen van verschillende maat-en oppervlakte instellingen. Subscription is de nieuwe standaard voor de toekomst. SketchUp wordt vaker geüpdatet en regelmatig voorzien van verbeteringen. Zichtbaarheid per object kunnen controleren is daar een goed voorbeeld van.

SketchUpExpert.com heeft al meer dan 10 jaar ervaring met dit softwarepakket en vertelt je dan ook graag – als een van de eerste – over alle mogelijkheden.

 

Bestaande licentie verlengen?
Heb je bestaande licenties? Verleng ze dan door op de onderstaande link te klikken.

Video afspelen
SketchUp 2020 wat is er nieuw - Outliner
sketchup 2020 verplaatsen objecten

SketchUp Pro 2020

Nieuwe functies en verbeteringen

SketchUp Pro 2020 heeft een aantal nieuwe functionaliteiten en verbeteringen ten opzichte van de 2019.3 variant. Wij hebben de nieuwe versie al uitgetest en de belangrijkste punten voor je op een rij gezet:

Files tab: direct toegang tot nieuwe, recente of herstelde projecten;

Learn tab: toegang tot SketchUp’s Learning Management, forum en YouTube kanaal;

Licensing tab: toegang tot licentie gerelateerde informatie.

‘My Account’ knop rechtsboven in SketchUp Pro en LayOut voor toegang tot je accountinformatie en om uit te loggen van een apparaat.

SketchUp Pro 2020 kan verschillende maateenheden weergeven in 1 bestand. Voor lengtes bijvoorbeeld millimeter, maar voor oppervlaktes vierkante meters, en voor solid’s zelfs kubieke meters en liters

Voeg stippellijnen toe om bijvoorbeeld een eigendomsgrens of gedeelte om bij te bouwen aan te geven.

Als er 1 bestand in 2 LayOut instanties is geopend, wordt het bestand tijdelijk op ‘Read Only’ gezet om verkeerde opslag te voorkomen;

Eenheden zijn gemakkelijker aan te passen bij een DWG import;

Tags zijn in Layout per viewport in- en uit te schakelen

De stippellijnen vanuit SketchUp zijn ook in LayOut te modificeren;

Update referentie gaat nu per viewport, en tast andere viewport’s niet aan.

Optie die is toegevoegd bij de DWG/DXF export, zodat SketchUp de data beter interpreteert, groepen als componenten worden gezien en fills/patterns als vlakken.