Nieuw! Elke maand een live online basiscursus SketchUp.

meer informatie >

Leer 3D tekenen in drie dagen met de

SketchUp Basiscursus

sketchup training

Klassikaal of Live online training inc. videomateriaal

Gemiddelde waardering
4.5/5

De essentiële SketchUp basis, in de goede volgorde

Je leert 3D tekenen met de basis van SketchUp. Je ontvangt een uitgebreide cursus-reader met een schat aan actuele informatie. De cursus bevat een heldere structuur, die tijdens en na de training absoluut van pas komt. Beginner, gevorderde, digibeet, of al jaren in het vak? We staan altijd klaar met  vriendelijke aandacht van onze vakbekwame docenten.


3D visualisatie voor elk vakgebied

Voor iedereen die wil 3D tekenen met SketchUp: (interieur)architecten, planologie, modelbouw, kunst, constructie- en bouwbedrijven, gemeenten, landschapsarchitectuur. We hebben met enthousiasme de meest uiteenlopende vakgebieden geholpen met SketchUp training. Die van u zal geen uitzondering zijn.

 

Wat krijg je?

Vragen of twijfels? neem gerust contact op

We overladen je niet met informatie, we zorgen envoor dat je het programma beheerst"

Joanne Pontier (mede eigenaar)

Leer 3D tekenen met SketchUp Pro

De essentiële start met SketchUp voor Windows en Mac

SketchUp basiscursus leren in 3 volle dagen.

Wil je SketchUp leren? Dan volg je de praktijkgerichte en inspirerende SketchUp basiscursus. Deze cursus is gemaakt om snel en doordacht je tekening op te bouwen, ongeacht je achtergrond of niveau. Je leert te werken met alle basistools. Zelfs als je al een tijd met SketchUp werkt geeft de basiscursus voor veel mensen een eye opener aan mogelijkheden.

Je leert je in drie dagen de essentiële basis van het handige programma SketchUp Pro 2021. Dat doen we op een luchtige en nuchtere manier ondersteund door onze eigen Nederlandstalige handleiding voorzien van vele tips en tricks.

 

SketchUp cursus voor de zaak?

Voor bedrijven met meerdere medewerkers leveren we maatwerk InCompany training. Inclusief eventuele licenties. (lees hier verder)

 

Logische opbouw

Je werkt op je eigen laptop met licentie, zodat je weet dat je systeem goed werkt. De opbouw is logisch en intuïtief. We beginnen bij navigeren, gaan door naar de basis-tools, brengen structuur aan en eindigen met de presentatie-tools en het maken van afbeeldingen.

 

Online videomateriaal

In verschillende video’s leggen we de SketchUp materie nog eens uit, zodat je deze in je eigen tijd nog eens rustig terug kunt kijken.

 

Werken met SketchUp

Wij leveren een totaaloplossing voor SketchUp. Je kan bij ons ook terecht voor licenties, vervolgtraining en tekenondersteuning. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Kies hier je Aankomende Sketchup cursus

Opbouw van de SketchUp cursus

Dag 1

Basis & tekenen

Deze dag leer je de basisprinciepes en de werkwijze van de SketchUp tools

Optrekken van 2d naar 3d

Dag 2

Structuur & logica

Hoe bouw je goed je tekening op? Welke handige tools zijn er nog meer.

Gebruiken van Follow Me

Dag 3

Presentatie

We oefenen met het opzetten van een tekening. Daarna werken we met presentatie-tools.

reacties op onze SketchUp cursus

Charley Boon
Charley Boon
Lees verder
Dit hadden wij eerder moeten doen. Wij werken al jaren met sketch-up, sinds de cursus van Maarten werken wij bijna 2x zo snel. Hij heeft een enorme kennis en heeft overal trucjes voor. Fijn is dat je hem na de training gerust een mailtje kan sturen met je vragen. Ik kom zeker terug!
Marcella Woff
Marcella Woff
Lees verder
Heel goede les, inspirerende voorbeelden, echt verder geholpen! Dankjewel:))
Fiona Kok
Fiona Kok
Lees verder
Ik heb de Sketchup lessen met veel plezier doorlopen. Maarten geeft heldere uitleg en de lessen zijn goed te volgen. Ik heb echt veel bij geleerd in 3 dagen. Ik zou deze cursus zeker aanraden om te volgen, wanneer je je wilt verdiepen in sketchup.

Overzicht

SketchUp cursus op een andere locatie

Voorlopig zijn onze klassikale trainingen enkel te volgen in Amersfoort. Dit heeft te maken met de zekerheid dat we op deze locatie op veilige afstand in een goed geventileerde ruimte training kunnen geven. Is Amersfoort te ver weg? Geen zorgen: we geven elke maand ook nog een live online training! De inhoud van deze cursus is gelijk aan die van de klassikale training. 

Amersfoort

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Amersfoort, naast het Stadhuis. Perfect bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Zwolle, Assen of Apeldoorn. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand.

Eindhoven

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Eindhoven Strijp-S. Prima bereikbaar vanuit Maastricht, Antwerpen, Tilburg , Den Bosch en Breda. In het Microlab bevindt je je in een prachtige en historische omgeving, vlakbij het bekende Philips Klokgebouw.

Amsterdam

Onze cursuslocatie in Amsterdam is het inspirerende pand Restaurant InStock. Ze hebben niet alleen een mooie ruimte maar ook heerlijk duurzaam eten! Alles is tot in de puntjes verzorgd!

Overzicht

Overige Cursussen

home-img2.jpg
Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp LayOut.
home-img2.jpg
De zakelijke InCompany training: hebben jouw werknemers behoefte aan SketchUp kennis? Wij komen naar je toe met een training op maat. We werken een programma uit specifiek gericht op jouw werkveld. Zo staan je medewerkers sterk in het tekenen en presenteren met SketchUp.
home-img2.jpg

Onlinecursus

In ontwikkeling: volg in je eigen tempo de verschillende modules van de basiscursus online.

Ook expert worden in SketchUp?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.