Leer 3D tekenen in drie dagen met de

SketchUp Basiscursus

Corona – proof!

SketchUp cursus tijdens covid-19: geen zorgen, al onze locaties zijn groot genoeg om met 10 mensen ruim voldoende afstand van elkaar te houden. We voldoen aan de laatste hygiëne maatregelen en zorgen voor een veilige leeromgeving.

We vinden het fijn om weer training te geven en verwelkomen je graag op één van onze cursussen.   


– LET OP – Gedurende de verzwaarde lockdown mogen we geen klassikale training geven. We geven daarom de trainingen online. Je ontvangt op je postadres een prachtig pakket met alle benodigdheden voor de training. 

Wat leer je?

Je leert 3D tekenen met de basis van SketchUp.  Met een heldere structuur, Nederlandse handleiding en vriendelijke aandacht van onze docenten.


Voor wie?

Voor iedereen die wil 3D tekenen met SketchUp: (interieur)architecten, planologie, modelbouw, kunst, constructie- en bouwbedrijven, gemeenten, landschapsarchitectuur en nog vele andere.


Locatie

Volg deze klassikale basiscursus op één van de volgende locaties; Eindhoven, Amersfoort of Amsterdam. Andere locaties zijn mogelijk in overleg.


Duur cursus

Drie lesdagen van 10.00-16.00uur plus huiswerkopdrachten voor thuis. Zo heb je de tijd om SketchUp écht te leren en vragen te stellen. 


De investering

Vanaf €695,- excl. btw of combineer met een licentie voor een aantrekkelijke deal!

Vragen of twijfels? neem gerust contact op

Authorised Training Center

Wij zijn SketchUp Pro Authorised Training Center. Onze docenten zijn gecertificeerd trainer van SketchUp Pro en op de hoogte van de nieuwste funcies.

We overladen je niet met informatie, we zorgen envoor dat je het programma beheerst"

Joanne Pontier (mede eigenaar)

Leer 3D tekenen met SketchUp Pro

De essentiële start met SketchUp in drie dagen voor Windows en Mac!

SketchUp basiscursus leren in 3 volle dagen.

Wil je SketchUp leren? Dan volg je de praktijkgerichte en inspirerende SketchUp basiscursus. Deze cursus voor beginners (en als je er al even mee werkt) is uitermate geschikt als je snel en doordacht wil tekenen met alle basis-tools! Je leert je in drie dagen de essentiële basis van het handige programma SketchUp Pro 2020. Dat doen we op een luchtige en nuchtere manier ondersteund door onze eigen Nederlandstalige handleiding voorzien van vele tips en tricks.


Voor beginners en vernieuwers.

Is SketchUp nieuw voor je, of heb je het jezelf aangeleerd? Deze cursus is gemaakt om snel en doordacht je tekening op te bouwen, ongeacht je achtergrond of niveau. Je leert te werken met alle basistools. Zelfs als je al een tijd met SketchUp werkt geeft de basiscursus voor veel mensen een eye opener aan mogelijkheden.


SketchUp cursus voor de zaak?

Voor bedrijven met meerdere medewerkers leveren we maatwerk InCompany training. Inclusief eventuele licenties. (lees hier verder)


Logische opbouw

Je werkt op je eigen laptop met licentie, zodat je weet dat je systeem goed werkt. De opbouw is logisch en intuïtief. We beginnen bij navigeren, gaan door naar de basis-tools, brengen structuur aan en eindigen met de presentatie-tools en het maken van afbeeldingen.


Nederlandstalige handleiding

Onze handleiding heeft legt overzichtelijk alle stof uit. Ook krijg je toegang tot online lesmateriaal; in verschillende video’s leggen we de SketchUp materie nog eens uit, zodat je deze in je eigen tijd nog eens rustig terug kunt kijken.


Werken met SketchUp

Wij leveren een totaaloplossing voor SketchUp. Je kan bij ons ook terecht voor licenties, vervolgtraining en tekenondersteuning. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Wat krijg je?

Kies hier je Aankomende Sketchup cursus

opbouw van de SketchUp cursus

Dag 1

Basis & tekenen

Deze dag leer je de basisprinciepes en de werkwijze van de SketchUp tools

Dag 2

Structuur & logica

Hoe bouw je goed je tekening op? Welke toffe tools zijn er nog meer.

Dag 3

Presentatie

We starten met een uitgebreide oefening waarin we een tekening opzetten. Daarna werken we aan presentatie-tools.

reacties op onze SketchUp cursus

Charley Boon
Charley Boon
Lees verder
Dit hadden wij eerder moeten doen. Wij werken al jaren met sketch-up, sinds de cursus van Maarten werken wij bijna 2x zo snel. Hij heeft een enorme kennis en heeft overal trucjes voor. Fijn is dat je hem na de training gerust een mailtje kan sturen met je vragen. Ik kom zeker terug!
Marcella Woff
Marcella Woff
Lees verder
Heel goede les, inspirerende voorbeelden, echt verder geholpen! Dankjewel:))
Fiona Kok
Fiona Kok
Lees verder
Ik heb de Sketchup lessen met veel plezier doorlopen. Maarten geeft heldere uitleg en de lessen zijn goed te volgen. Ik heb echt veel bij geleerd in 3 dagen. Ik zou deze cursus zeker aanraden om te volgen, wanneer je je wilt verdiepen in sketchup.

Overzicht

SketchUp cursus op een andere locatie

Amersfoort

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Amersfoort, naast het Stadhuis. Perfect bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Zwolle, Assen of Apeldoorn. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand.

Eindhoven

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Eindhoven Strijp-S. Prima bereikbaar vanuit Maastricht, Antwerpen, Tilburg , Den Bosch en Breda. In het Microlab bevindt je je in een prachtige en historische omgeving, vlakbij het bekende Philips Klokgebouw.

Amsterdam

Onze cursuslocatie in Amsterdam is het inspirerende pand Restaurant InStock. Ze hebben niet alleen een mooie ruimte maar ook heerlijk duurzaam eten! Alles is tot in de puntjes verzorgd!

Overzicht

Overige Cursussen

home-img2.jpg
Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp LayOut.
home-img2.jpg
De zakelijke InCompany training: hebben jouw werknemers behoefte aan SketchUp kennis? Wij komen naar je toe met een training op maat. We werken een programma uit specifiek gericht op jouw werkveld. Zo staan je medewerkers sterk in het tekenen en presenteren met SketchUp.
home-img2.jpg

Onlinecursus

In ontwikkeling: volg in je eigen tempo de verschillende modules van de basiscursus online.