Winkelmand

Leer 3D tekenen in drie dagen met de

SketchUp Basiscursus

Geautoriseerd training met deelname certificaat.

SketchUp goed begrijpen; dat is het doel van de SketchUp basiscursus: 

 

Leer 3D tekenen in 3 volle dagen! Investeer in het opbouwen van je SketchUp tekening op de juiste manier. Zo maak je niet alleen een mooi plaatje, maar weet je dat je tekenwerk goed in elkaar zit. Hierdoor kan je doorgroeien naar een vervolgcursus, LayOut training óf aan de slag met het renderen. Je legt de fundering voor al je toekomstige 3D tekenwerk!

 

 

Kom bij ons langs voor een ontspannen en leerzame training waarin je (opnieuw) een stevige fundering legt in 3D tekenen met SketchUp. Vele grote en kleine bedrijven en organisaties gingen je de afgelopen 10 jaar voor. 

 

SKETCHUP ESSENTIELE BASISCURSUS IN HET KORT:

Authorised Training Center

Wij zijn SketchUp Pro Authorised Training Center. Onze docenten zijn gecertificeerd trainer van het programma.

We overladen je niet met informatie, we zorgen ervoor dat je het programma beheerst"

Joanne Pontier (mede eigenaar)

Leer 3D tekenen met SketchUp Pro

De essentiële start met SketchUp

Leer de essentiële SketchUp basis

Wil je SketchUp leren? Dan volg je onze praktijkgerichte en inspirerende SketchUp basiscursus. Je ontvangt een uitgebreide Nederlandstalige cursusreader met een schat aan actuele informatie. 

 

 

De cursus volgt een heldere structuur waarin je met behulp van de SketchUp basis- en presentatietools leert navigeren, structureren en presenteren. 

 

Beginner, gevorderde of digibeet? We staan altijd klaar met  vriendelijke aandacht van onze vakbekwame docenten.

 

 

 

Waarom SketchUp leren van een Authorised trainer?

Je leert correct en efficiënt je tekening op te zetten. Zo ga je zelfverzekerd aan de slag met SketchUp. Als Authorised Training Center zijn we altijd op de hoogte van de laatste SketchUp updates en ontwikkelingen. En garanderen we de best mogelijke SketchUp basiscursus voor jou!

 

SketchUp: 3D visualisatie voor elk vakgebied

Voor iedereen die wil leren 3D tekenen met SketchUp: (interieur)architecten, planologie, modelbouw, kunst, constructie- en bouwbedrijven, gemeenten, hoveniers en tuinarchitecten. We hebben met enthousiasme de meest uiteenlopende vakgebieden geholpen met SketchUp basiscursus. 

 

De SketchUp opleider van Nederland

Al honderden mensen zijn je voorgegaan in het correct aanleren van SketchUp Pro. Onze trainingen zijn toegankelijk voor elk vakgebied en leggen een essentiële basis in je SketchUp ervaring. 

Kies hier je Sketchup basiscursus cursus

Gemiddelde waardering
4.5/5

Opbouw van de SketchUp basiscursus

Dag 1

Basis & tekenen

Deze dag leer je de basisprincipes en de werkwijze van de SketchUp tools

Optrekken van 2d naar 3d
PushPull

Dag 2

Structuur & logica

Hoe bouw je goed je tekening op? Welke handige tools zijn er nog meer.

Gebruiken van Follow Me
FOLLOW ME GIFJE

Dag 3

Presentatie

We oefenen met het opzetten van een tekening. Daarna werken we met presentatie-tools.

SketchUp basiscursus FAQ

Wat je moet weten over de SketchUp basiscursus:

Zelfs als je al een tijd met SketchUp werkt geeft de basiscursus voor veel mensen een eye opener aan mogelijkheden! De cursus duurt 3 dagen met steeds een week ertussen. Zo heb je thuis de tijd om aan de slag te gaan met oefeningen en in de volgende les gerichte vragen te stellen.

 

SketchUp licentie installeren

Je werkt op je eigen laptop met SketchUp licentie, zodat je weet dat je systeem goed werkt. Bij het uitleveren van de SketchUp licentie zit een duidelijke installatiehandleiding. Mocht geen geen laptop hebben, dan kan je deze tijdens de training bij ons huren.

Online videomateriaal

In verschillende video’s leggen we de SketchUp materie nog eens uit. Deze kan je na de SketchUp basiscursus nog eens rustig terugkijken.

 

Werken met SketchUp

Je kan bij ons ook terecht voor SketchUp licenties, vervolgtraining en tekenondersteuning. Neem contact op als je vragen hebt.

SketchUp basiscursus voor meerdere medewerkers?

Voor bedrijven met meerdere medewerkers leveren we maatwerk SketchUp InCompany training, inclusief eventuele SketchUp licenties. 

reacties op onze SketchUp basiscursus

Charley Boon
Charley Boon
Lees verder
Dit hadden wij eerder moeten doen. Wij werken al jaren met sketch-up, sinds de cursus van Maarten werken wij bijna 2x zo snel. Hij heeft een enorme kennis en heeft overal trucjes voor. Fijn is dat je hem na de training gerust een mailtje kan sturen met je vragen. Ik kom zeker terug!
Marcella Woff
Marcella Woff
Lees verder
Heel goede les, inspirerende voorbeelden, echt verder geholpen! Dankjewel:))
Fiona Kok
Fiona Kok
Lees verder
Ik heb de Sketchup lessen met veel plezier doorlopen. Maarten geeft heldere uitleg en de lessen zijn goed te volgen. Ik heb echt veel bij geleerd in 3 dagen. Ik zou deze cursus zeker aanraden om te volgen, wanneer je je wilt verdiepen in sketchup.

Overzicht

SketchUp basiscursus op een andere locatie

Voorlopig zijn onze klassikale trainingen enkel te volgen in Amersfoort. Dit heeft te maken met de zekerheid dat we op deze locatie op veilige afstand in een goed geventileerde ruimte training kunnen geven. Is Amersfoort te ver weg? Geen zorgen: we geven elke maand ook nog een live online training! De inhoud van deze cursus is gelijk aan die van de klassikale training. 

Amersfoort

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Amersfoort, naast het Stadhuis. Perfect bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Amsterdam, Zwolle, Assen of Apeldoorn. Betaalde parkeergelegenheid naast het pand.

Eindhoven

Onze cursuslocatie ligt op 5 minuten van station Eindhoven Strijp-S. Prima bereikbaar vanuit Maastricht, Antwerpen, Tilburg , Den Bosch en Breda. In het Microlab bevindt je je in een prachtige en historische omgeving, vlakbij het bekende Philips Klokgebouw.

Amsterdam

Onze cursuslocatie in Amsterdam is het inspirerende pand Restaurant InStock. Ze hebben niet alleen een mooie ruimte maar ook heerlijk duurzaam eten! Alles is tot in de puntjes verzorgd!

Overzicht

Overige Cursussen

home-img2.jpg
Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de gevorderdencursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp LayOut.
home-img2.jpg
De zakelijke InCompany training: hebben jouw werknemers behoefte aan SketchUp kennis? Wij komen naar je toe met een training op maat. We werken een programma uit specifiek gericht op jouw werkveld. Zo staan je medewerkers sterk in het tekenen en presenteren met SketchUp.
home-img2.jpg

Onlinecursus

In ontwikkeling: volg in je eigen tempo de verschillende modules van de basiscursus online.

Contactverzoek

Zoek je contact met ons? Vul hieronder dan je gegevens in, dan bellen of mailen we je graag terug. 

Ook expert worden in SketchUp?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.